4 tips για να μην χαλάει το μακιγιάζ σου όσο ακόμη φοράς προστατευτική μάσκα

Όλες οι χρήσιμες συμβουλές που πρέπει να γνωρίζεις.

Από την αρχή του ξεσπάσματος της παγκόσμιας πανδημίας covid-10, πολλά από τα πρότυπα ασφαλείας μας έχουν αλλάξει ριζικά ενώ η χρήση καλύμματος στο στόμα και τη μύτη έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Μην ξεχνάς όμως πως η μάσκα καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του προσώπου μας και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουμε μερικές δυσκολίες με το μακιγιάζ μας. Ειδικότερα τώρα το καλοκαίρι με τις υψηλές θερμοκρασίες, η χρήση μάσκας δεν είναι ότι πιο ευχάριστο και είναι πολύ πιθανό να καταλήγεις ιδρωμένη ή μουτζουρωμένη.

Αν αυτό το πρόβλημα σε εμποδίζει να απολαύσεις την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σου, τότε μην ανησυχείς γιατί εμείς έχουμε την λύση. Διάβασε παρακάτω για να βρεις τους 4 έξυπνους τρόπους για να σταματήσει η μάσκα προσώπου να αποτελεί την καταστροφή του μακιγιάζ σου.

1) Απόφυγε την υπερβολική ποσότητα καλλυντικών

Ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να ακολουθήσεις είναι η αποφυγή της χρήσης πολλών προϊόντων. Αντί λοιπόν για ένα μέικαπ πλήρους κάλυψης μαζί με concealer, θα ήταν καλύτερο να χρησιμοποιήσεις μόνο ένα concealer κάτω από τα μάτια. Εναλλακτικά, μπορείς να εφαρμόσεις μια ελαφριά κρέμα CC.

2) Πες ναι στα matte προϊόντα

Γνωρίζουμε ότι αγαπάς τα προϊόντα με έντονη λάμψη αλλά αυτή δεν είναι η καλύτερη επιλογή για την περίοδο που φοράς μάσκα προσώπου. Προτίμησε καλλυντικά με ματ φινίρισμα που εφαρμόζουν στο δέρμα σου καλύτερα και έχουν μεγαλύτερη διάρκεια.

3) Προτίμησε τα nude κραγιόν

Πες όχι στα σκουρόχρωμα κραγιόν για να αποφύγεις το ανεπιθύμητο μουτζούρωμα και επίλεξε nude κραγιόν η gloss που δείχνουν φυσικά και είναι ιδανικά για αυτή την περίοδο.

4) Μην ξεχνάς το setting spray

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved