Έχεις δει τη μεγάλη αδερφή των Hadid; Είναι μία κούκλα

Και μοιάζει πολύ με τις αδερφές της.

Η Bella και η Gigi Hadid είναι οι δύο αδερφές που τα τελευταία χρόνια έχουν κατακτήσει τις πασαρέλες. Οι πιο διάσημοι οίκοι μόδας θέλουν να τις ενσωματώσουν στο δυναμικό τους. Οι πασαρέλες είναι λες και έχουν φτιαχτεί για εκείνες και πάνω τους αποδεικνύεται με κάθε εμφάνιση πόσο έμφυτο είναι το ταλέντο τους. Ωστόσο, η οικογένεια δεν έχει μόνο αυτά τα κορίτσια.

Αν και οι δύο μικρές βρίσκονται στα φώτα της δημοσιότητας, υπάρχουν άλλες δύο μεγάλες αδερφές που επίσης έχουν κληρονομήσει τα γονίδια ομορφιάς της μαμάς τους, Yolanda. Η μεγαλύτερη ηλικιακά ονομάζεται Marielle και διανύει το 40ο έτος της ηλικίας της. Αυτό, όμως, δεν είναι παρά ένα νούμερο, καθώς, αν δεις τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στον λογαριασμό της στο Instagram, δε θα πιστεύεις ότι ξεπερνάει τα 30.




Η ίδια είναι μαμά και διατηρεί το δικό της brand με eyewear -Hadid Eyewear- ενώ ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram μετράει πάνω από 200 χιλιάδες followers. Ναι, δε φτάνει τους 57 εκατομμύρια ακόλουθους που έχει η Gigi ή τους 32 εκατομμύρια της Bella, αλλά δεν παύει να είναι ένα πολύ καλό νούμερο για την πλατφόρμα.

Στη συνέχεια θα δεις μία σειρά από φωτογραφίες από το προφίλ της που σίγουρα θα σε εντυπωσιάσουν.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved