Hailey & Justin Bieber: Οι διακοπές στην υπέροχη λίμνη (photos)

Το ζευγάρι περνάει καταπληκτικά.

Πάνε πολλά χρόνια πια που ο Justin Bieber δηλώνει ότι έχει βρει τη γυναίκα της ζωής του στο πρόσωπο της Hailey. Πολύς κόσμος στην αρχή δεν πίστευε ότι το ειδύλλιό τους θα κρατούσε, όμως, οι δυο τους τους διέψευσαν με τον έρωτά τους που φαίνεται να κρατεί καλά. Δε χρειάζεται να κάνουν κάτι άλλο για να αποδείξουν κάτι σε κάποιον, παρά να ζήσουν τη ζωή τους.

Οι δυο τους, πάντως, βρίσκονται σε μία φάση που, αν ακούγαμε ότι η Hailey είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί, καθόλου δε θα μας παραξένευε. Πρόσφατα, είδαμε και τον τραγουδιστή να είναι αγκαλιά με την ανιψιά του και έβγαζε τόση τρυφερότητα που κι εκείνος δείχνει έτοιμος για την πατρότητα.




Προς το παρόν, όμως, το ζεύγος απολαμβάνει τις διακοπές του στα μέρη που επιλέγει, με τελευταία προσθήκη στη λίστα του αυτή της λίμνης Idaho. Από εκεί, είδαμε μία σειρά από φωτογραφίες, στις οποίες όχι μόνο χαζέψαμε το ζευγάρι, αλλά εστιάσαμε στην υπέροχη τοποθεσία.

Δυστυχώς, μας πέφτει λίγο μακριά, αλλά, αν μπορούσαμε να κάνουμε μία βουτιά στα νερά που βλέπουμε, θα το κάναμε χωρίς δεύτερη σκέψη. Ποιος ξέρει, ίσως μπορέσουμε να το κάνουμε κάποια στιγμή. Μέχρι τότε, ας χαζέψουμε τις φωτογραφίες τους στη συνέχεια.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved