Ο Justin Bieber μας δείχνει την ανιψιά του και πιάνουμε κάποια #daddyvibes

Λες να σκοπεύει να μεγαλώσει άμεσα την οικογένειά του;

Ο Justin Bieber έχει αποδείξει πια πόσο ερωτευμένος είναι με τη Hailey. Μπορεί το ζευγάρι να ξεκίνησε κόντρα στα προγνωστικά, με τον κόσμο να πιστεύει ότι εκείνος θα επιστρέψει στην αγκαλιά της Selena Gomez, όμως, όλοι έπεσαν έξω. Ο τραγουδιστής με το μοντέλο, όχι μόνο παραμένουν μαζί, αλλά δείχνουν στο κοινό τους ότι η αγάπη τους όλο και μεγαλώνει.

Προς το παρόν, δεν έχουμε κάποιο νεότερο σχετικά με το αν σκοπεύουν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους, ωστόσο, δεν μπορείς να μην αναρωτηθείς, ειδικά όταν στο Instagram ξαφνικά κυκλοφορούν φωτογραφίες του Justin με μωρά.




Πρόσφατα, ο σταρ είπε να κάνει μία ανάρτηση, στην οποία ποζάρει στον φακό με την ανιψιά του αγκαλιά. Μιλάμε για το μωράκι της Alaia Baldwin, αδερφής της συζύγου του, και οι φωτογραφίες είναι τόσο τρυφερές που μας έβγαλε ξεκάθαρα #daddyvibes. Και, αν μας ρωτάς, καθόλου έκπληξη δε μας προξενούσε το γεγονός μίας πιθανής ανακοίνωσης εγκυμοσύνης από την πλευρά της Hailey.

Και οι δύο αφιερώνουν πολύ χρόνο στη σχέση τους και δείχνουν ότι η προτεραιότητά τους είναι αυτή και δεν υπάρχει ούτε μία φορά που να τους έχουμε δει και να πιστέψουμε ότι μπορεί να υπάρχουν «σύννεφα».

Δες τις φωτογραφίες του στη συνέχεια.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved