Το σπαρακτικό μήνυμα του κακού του Black Panther για τον Chadwick Boseman

«Είναι αυτός ο βασιλιάς σας; Ναι είναι, Αναπαύσου εν ειρήνη αδερφέ».

Σχεδόν η πλειοψηφία των ηθοποιών στο Hollywood και σε ολόκληρο τον πλανήτη αποχαιρέτησαν στα social media τον Balck Panther, τον 43χρονο ηθοποιό Chadwick Boseman που έφυγε από τη ζωή μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο.

Όλοι εκτός από έναν. Τον μεγάλο αντίπαλο του του Boseman στην ταινία Μαύρος Πάνθηρας της Marvel, τον 33χρονο ηθοποιό Michael B. Jordan. Και μην βιαστείς να μιλήσεις για κόντρα, μιας και ο Michael υπέφερε πολύ μετά τον θάνατο του καλού του φίλου. Μετά από 3 εικοσιτετράωρα, κατάφερε να γράψει όσα δεν μπορούσε να πει για τον Μαύρο Πάνθηρα και το μήνυμά του είναι ό,τι πιο συγκινητικό θα διαβάσεις σήμερα.

O Jordan όχι μόνο άλλαξε την φωτογραφία στο προφίλ του για να περιλάβει μία μαζί με τον Boseman αλλά έγραψε χαρακτηριστικά σε μια σειρά από κοινές τους φωτογραφίες:



«Προσπαθούσα να βρω τα λόγια και τίποτα δεν φτάνει αυτά που νιώθω. Θυμάμαι κάθε λεπτό, κάθε συζήτηση, κάθε γέλιο, κάθε διαφωνία, κάθε αγκαλιά και εύχομαι να είχαμε πιο πολύ χρόνο».

Και δεν σταμάτησε εκεί ο κινηματογραφικός αντίπαλος του King T’Challa, ο κακός Erik Killomonger, που ενσάρκωσε ο Jordan, μιας και θυμήθηκε μια τελευταία συνομιλία με τον καλό του φίλο πριν φύγει από τη ζωή:

«Μία από τις τελευταίες φορές που μιλήσαμε, μου είπες πως έχουμε ενωθεί για πάντα, και τώρα η αλήθεια όσων είπες, φαίνεται περισσότερο από ποτέ. Από το ξεκίνημα της καριέρας μου, όταν ήμουν 16 ετών, άνοιγες τον δρόμο για μένα. Μου έδειξες πώς να είμαι καλύτερος, να τιμώ τον σκοπό, να δημιουργώ κάτι θρυλικό. Και ακόμα κι αν δεν το ήξερες, σε παρακολουθούσα, μάθαινα, είχα κίνητρο από το μεγαλείο σου. Εύχομαι να είχαμε πιο πολύ χρόνο.

Αυτό που με πονάει είναι πως τώρα κατάλαβα πόσο ήρωας και θρύλος είσαι, εύχομαι να είχαμε παραπάνω χρόνο, ξέρω τώρα πως ο χρόνος είναι λίγο με τους ανθρώπους που αγαπάμε και θαυμάζουμε. Θα μου λείψει η ειλικρίνειά σου , η γενναιοδωρία σου, η αίσθηση του χιούμορ σου, τα δώρα σου, το δώρο να μοιράζομαι σκηνές μαζί σου.

Θα αφιερώσω το υπόλοιπο της ζωής μου για να ζήσω με τον τρόπο που το έκανες εσύ, με χάρη, με κουράγιο, χωρίς τύψεις, Είναι αυτός ο βασιλιάς σας; Ναι είναι, Αναπαύσου εν ειρήνη αδερφέ».



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved