Η Ariana Grande ήταν πιο όμορφη από ποτέ στα VMA's 2020!

Η τραγουδίστρια έκανε μια εντελώς διαφορετική εμφάνιση που εντυπωσίασε.

Χθες βράδυ ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα μουσικά βραβεία VMA για το 2020 και η Ariana Grande δεν θα μπορούσε να λείπει από το λαμπερό αυτό γεγονός. Η 27χρονη τραγουδίστρια ήταν υποψήφια σε 5 (θραύση!) κατηγορίες : καλύτερη συνεργασία, καλύτερα οπτικά εφέ, καλύτερο βίντεο κλιπ, καλύτερο ποπ βίντεο κλιπ και καλύτερη χορογραφία.

Όπως αποδείχθηκε λίγο αργότερο η φετινή χρονιά ήταν ξεκάθαρα καλή για την νεαρή star αφού κατάφερε να κερδίσει τα 4 από τα 5 βραβεία και να φύγει πανευτυχής από την διοργάνωση. Συγκεκριμένα κατάφερε να κερδίσει 3 βραβεία( καλύτερη συνεργασία, καλύτερο τραγούδι της χρονιάς, Best Music Video From Home και καλύτερη διεύθυνση φωτογραφίας) με το τραγούδι " Rain On Me" στο οποίο συνεργάστηκε με το ποπ είδωλο Lady Gaga.

Η Ariana που πρόσφατα άλλαξε λουκ στα μαλλιά της, εμφανίστηκε αρκετά διαφορετική στιλιστικά σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Φόρεσε ένα μίνι σκούρο μπλε φόρεμα, άσπρες πανήψηλες γόβες με χοντρό τακούνι ενώ οι ombre κοτσίδες της ταίριαζαν άψογα με το φυσικό/glam μακιγιάζ της.

Η ίδια πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες από την εμφάνισή της στα VMA's και τα likes έπεσαν κυριολεκτικά σαν βροχή φτάνοντας τα 7 εκατομμύρια! Δες και μόνη σου...

https://www.instagram.com/p/CEh4pYxFchd/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/CEh5MdqFT5e/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved