Η Paris Hilton αποκάλυψε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε ως έφηβη στο σχολείο

Όλα όσα αποκάλυψε για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της.

Η Paris Hilton αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της και να μιλήσει για ένα πολύ ευαίσθητο και ιδιαίτερο θέμα που όλες μπορεί να συναντήσουμε κάποια στιγμή στη ζωή μας: την κακοποίηση. Η celeb αναφέρθηκε στην εμπειρία της όταν βρέθηκε να μένει για ένα διάστημα σε αναμορφωτήριο. Δεν δίστασε μάλιστα να ομολογήσει πως δέχθηκε σωματική και πνευματική κακοποίηση κατά τη διάρκεια της παραμονής της εκεί.

Σε συνέντευξή της στους Times, η Hilton δήλωσε ότι στάλθηκε από τους γονείς της στο σχολείο Provo Canyon σε ηλικία μόλις 16 ετών όταν έμαθαν ότι έκανε συστηματικές κοπάνες από το σχολείο για να βγαίνει σε πάρτι κάθε βράδυ. Ωστόσο, αντί να γίνει το αναμορφωτήριο ένα καλό μάθημα για εκείνη αποδείχθηκε η πιο σκοτεινή και επίπονη περίοδος της ζωής της. Η Paris δηλώνει ότι ξυλοκοπήθηκε, αναγκάστηκε να πάρει χάπια ενώ δέχθηκε μέχρι και απόπειρα στραγγαλισμού.

«Ήταν απλά τρομακτικό να βρίσκεσαι καθημερινά σε ένα μέρος όπου οι άνθρωποι που εργάζονται εκεί ήθελαν να βασανίσουν και να βλάψουν τα παιδιά, δήλωσε η Hilton στους Times». «Δεν εύχομαι να το περάσει αυτό κανένας», συμπλήρωσε. Επίσης είπε ότι τα χάπια που της έδωσαν της προκαλούσαν ζάλη και ότι όλα τα γράμματα που στάλθηκαν από τα παιδιά στο σπίτι περνούσαν από έλεγχο. Η Hilton πρόσθεσε ότι τα παιδιά συχνά τιμωρούνταν σε απομόνωση.

Το ίδρυμα ευτυχώς έχει αλλάξει ιδιοκτησία από τότε όμως κι άλλα άτομα που είχαν μείνει εκεί ισχυρίστηκαν ότι είχαν κακοποιηθεί κατά τη διάρκεια της διαμονής τους. Οι νέοι ιδιοκτήτες αρνήθηκαν να σχολιάσουν το παρελθόν όταν ήρθαν σε επαφή με την γνωστή εφημερίδα. Εμείς ευχόμαστε να μην ζήσει ποτέ κανείς και καμία αυτά που πέρασε η έφηβη Paris και αν ποτέ αντιμετωπίσεις κάποιου είδους κακοποίηση να απευθυνθείς αμέσως σε κάποιον γονέα ή δάσκαλο.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved