Η Kendall Jenner έχει νέο αγόρι και είναι πιο καλά από ποτέ

Ο φωτογραφικός φακός την έπιασε σε ρομαντικό ραντεβού με τον Devin Booker.

Η Kendall Jenner και ο παίκτης του NBA Devin Booker φαίνεται πως αποφάσισαν να λείψουν μερικές ημέρες για να ξεκουραστούν και να απολαύσουν το μαγικό ηλιοβασίλεμα σε μια παραλία του Μαλιμπού. Μπορεί κανείς από τους δυο να μην έχει απαντήσει επίσημα όμως καθημερινά οι φήμες που τους θέλουν να είναι ζευγάρι φουντώνουν ολοένα και πιο πολύ και όχι άδικα.

Οι φωτογράφοι τους συνέλαβαν σε παραλία του Μαλιμπού και η Kendall ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή μέσα στο ροζ-λευκό μπικίνι της ενώ το καλλίγραμμο, αθλητικό σώμα του Devin ξεχώριζε από μακριά. Το ζεύγος φάνηκε να έχει μια πραγματικά όμορφη στιγμή απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα αυτές τις τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού ενώ τα φωτογραφικά φλας τους έπιασαν να είναι υπερβολικά κοντά ο ένας στον άλλον.

https://www.instagram.com/p/CEFnU3pD9Se/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/CEADtGAj9Ca/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σύμφωνα με το HollywoodLife, ο νεαρός μπασκετμπολίστας είναι εντυπωσιασμένος από το topmodel και αδερφή των Kardashians αφού το περισσότερο διάστημα του φετινού καλοκαιριού το πέρασε μαζί της. Το ζευγάρι έκανε ένα μικρό roadtrip στην Αριζόνα, διάφορες δραστηριότητες, ενώ δεν έλειψαν και τα ρομαντικά ραντεβού σε γνωστά εστιατόρια. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι φανς έχουν ήδη ξετρελαθεί με αυτή τη σχέση.

Επίσης, δεν πέρασε απαρατήρητο σε κανέναν το γεγονός πως ο Devin φλερτάρει την Kendall μέσω Instagram, αφήνοντας σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες της. Η 23χρονη καλλονή και το αστέρι του μπάσκετ είναι συνομίληκοι και όπως φαίνεται είναι στα καλύτερά τους. Εμείς δεν έχουμε παρά να περιμένουμε σύντομα την επισημοποίηση της σχέσης τους.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved