Το αγοράκι της photo είναι ο κούκλος γιος δύο πασίγνωστων celebrities

Μοιάζει πολύ στον μπαμπά του.

Οι διάσημοι πολλές φορές μας εντυπωσιάζουν με τα κατορθώματά τους. Ο κάθε ένας στον δικό του τομέα ξέρει πώς να κινηθεί επαγγελματικώς, ώστε να πάει την καριέρα του ένα βήμα παραπέρα. Οι μάνατζερ είναι αυτοί που συνήθως κρύβονται πίσω από τέτοιου τύπου επιτυχίες. Και, τελικά, καταλήγουν να ανήκουν στα πιο διάσημα ονόματα της εγχώριας ή της ξένης showbiz, που όλος ο κόσμος συζητάει και ακολουθεί στο Instagram.

Το αγοράκι που βλέπεις στη φωτογραφία είναι γιος ενός πασίγνωστου ζευγαριού που από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η σχέση του, μονοπώλησε το ενδιαφέρον των Μέσων. Εκείνος ήταν ένας διάσημος ποδοσφαιριστής που το κοινό του εκτιμούσε για τις αθλητικές του δραστηριότητες και το ωραίο του παρουσιαστικό, ενώ εκείνη ήταν τραγουδίστρια σε πασίγνωστο γκρουπ μουσικής.

Μαζί, όμως, ήταν λες και δημιούργησαν ένα power couple και από τη μετέπειτα πορεία τους φαίνεται ότι ο ένας έβγαζε τον καλύτερο εαυτό στον άλλον, ώστε να πετύχει στη ζωή του.

Το ζευγάρι, λοιπόν, έκανε τέσσερα παιδιά, το μεγαλύτερο από τα οποία είναι 21 και απεικονίζεται στη photo. Πρόκειται για μοντέλο και ερασιτέχνη φωτογράφο που πρόσφατα, μάλιστα, αρραβωνιάστηκε την εκλεκτή της καρδιάς του.

Πάει το μυαλό σου για ποιόν μιλάμε;

Μπες στην παρακάτω gallery για να το δεις.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved