Η Kylie Jenner γιόρτασε τα γενέθλιά της με νέο look!

Η εντυπωσιακή αλλαγή στα μαλλιά της.

Δεν μας προκαλεί καμία απολύτως έκπληξη το γεγονός ότι βλέπουμε την Kylie Jenner με εντελώς διαφορετικό χτένισμα σχεδόν κάθε εβδομάδα. Είναι γνωστό πως δεν υπάρχουν όρια σε θέματα μαλλιών για την μικρή αδερφή των Kardashians αφού υιοθετεί πρώτη όλες τις νέες τάσεις σε κουρέματα και χτενίσματα. Στις 10 Αυγούστου η 23χρονη πλέον celeb είχε τα γενέθλιά της και αποφάσισε να κάνει μια ακόμη αλλαγή στην εμφάνισή της.

Η αλήθεια είναι ότι δε βλέπουμε συχνά την Kylie με κοντά μαλλιά καθώς είναι γνωστό ότι χρησιμοποιεί διάφορες περούκες ή extensions. Ανήμερα των γενεθλίων της όμως η Kylie εμφανίστηκε με ένα κομψό μελί bob καρέ, το οποίο ομολογούμε πως μας άρεσε υπερβολικά πολύ.

https://www.instagram.com/p/CDj7gMDD9pN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/CDj636SjxbC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η εορτάζουσα πόσταρε αρκετά Instagram stories στα οποία τη βλέπουμε να σβήνει τα κεριά της εντυπωσιακής ροζ τούρτας της. Η Kylie φόρεσε ένα total δερμάτινο σύνολο και από μέσα ένα λευκό crop top. Το δερμάτινο jacket της ολοκλήρωνε το ντύσιμο και ήταν ό,τι πιο cool έχουμε δει τον τελευταίο καιρό.

https://www.instagram.com/p/CDuc1yynbyN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/CDub8f9H2P_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αργότερα η Jenner ευχαρίστησε τον κόσμο για τις αμέτρητες ευχές ενώ ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό μια πολύ εντυπωσιακή φωτογραφία. Εκεί βλέπουμε την Kylie με ένα ροζ σατέν φόρεμα το οποίο έχει κεντημένο με στρας τον αριθμό 23 στα Λατινικά.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved