Έχεις δει το γιο του Arnold Schwarzenegger; Είναι κούκλος!

Ο Joseph Baena τρέλανε τους fans με το video που ανέβασε.

Κι όμως, το DNA φαίνεται ότι είναι ισχυρό και ιδίως στην περίπτωση του γιου του Arnold Schwarzenegger. O γιος του, Joseph Baena, είναι ένας κούκλος και όχι μόνο! Σίγουρα τον έχεις δει στα social media, αλλά το τελευταίο video το οποίο πόσταρε στο προσωπικό του προφίλ στο instagram είναι το κάτι άλλο και ετοιμάσου να κολλήσεις μαζί του.

Ως γιος του διάσημου Arnold Schwarzenegger, δεν περιμένεις να δεις τίποτα λιγότερο από ό,τι θα δεις στο προοφίλ του. Είναι πανέμορφος και δε θα πιστεύεις πόσο γυμνασμένο σώμα έχει.

Δεν είχε κανένα πρόβλημα να δείξει το αξιοζήλευτο σώμα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, άλλωστε οι λάτρεις της γυμναστικής έχουν βρει το καλύτερο προφίλ χάρη στον Joseph. Καταλαβαίνεις, λοιπόν, ότι έχει προσελκύσει πολλούς στο προφίλ του, χάρη στο απίστευτο σώμα του.

Στο πρόσφατο video που ανέβασε και γέμισε με σχόλια και likes, έγραψε: «Τίποτα σαν το καλό tan-pump combo!». Φορώντας ένα γκρι αθλητικό σορτς, ο Joseph άφησε ελάχιστα στη φαντασία των θαυμαστών. Φρόντισε να «χτυπήσει» μερικές... πόζες κάμψης προς το τέλος του video και θύμισε για τα καλά τον μπαμπά του.

https://www.instagram.com/p/CDpUM8iJZq-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved