Η τελευταία εμφάνιση της Kylie Jenner είναι ό,τι πιο ωραίο έχουμε δει

Η φωτογραφία συγκέντρωσε περισσότερα από 9 εκατομμύρια likes και όχι άδικα.

Η Kylie Jenner βρίσκεται αυτή την περίοδο στην Καλιφόρνια και συγκεκριμένα στο Calabasas. Η αγαπημένη μας celeb, έκλεισε τα 23 στις 10 Αυγούστου και έχει ήδη επιστρέψει από τις καλοκαιρινές της διακοπές. Η νεαρή δισεκατομμυριούχος, όπως αποκάλυψε πρόσφατα στο Instagram, δουλεύει πυρετωδώς για τις νέες κυκλοφορίες καλλυντικών της εταιρίας της Kylie Cosmetics.

Όταν πρόκειται όμως για θέματα μόδας, η μικρή αδερφή των Kardashians αποτελεί αδιαμφισβήτητα πηγή έμπνευσης. Η Kylie μπορεί να παραμένει κυρίως σε εσωτερικούς χώρους λόγω της παγκόσμιας πανδημίας COVID-19, αλλά εξακολουθεί να κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις και αξιοζήλευτα look. Η ίδια δε διστάζει μάλιστα να μας τα αποκαλύπτει, αφού σχεδόν καθημερινά ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο στα social media.

https://www.instagram.com/p/CDo56m4HmWh/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πριν λίγα 24ωρα η μικρή Jenner πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αυτή τη φωτογραφία κι εμείς παραδεχόμαστε πως δεν μπορούσαμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω της. «office days», έγραψε η Kylie θέλοντας να πει με αυτό τον τρόπο πως εργάζεται καθημερινά. Εμείς σταθήκαμε στο oversized πουκάμισο-φόρεμά της το οποίο είναι η τελευταία λέξη της μόδας και θα φορεθεί πολύ το φετινό φθινόπωρο. Η Kylie το συνδύασε με ψηλές, μαύρες μπότες κάνοντας την ωραιότερη εμφάνιση της εβδομάδας με διαφορά.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved