Θρήνος για την Kaia Gerber: Το συγκινητικό post στο Instagram

Το μοντέλο περνάει δύσκολες στιγμές

Ποτέ δεν ξέρεις πώς θα τα φέρει η ζωή και πώς ακριβώς θα είσαι την επόμενη ώρα. Τα πράγματα ανατρέπονται χωρίς προειδοποίηση και εσύ μετά καλείσαι να ανταπεξέλθεις και να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα που έχουν βρεθεί μπροστά σου. Σε μία τέτοια κατάσταση βρίσκεται αυτήν τη στιγμή η Kaia Gerber, η οποία θρηνεί την απώλεια δύο πολύ κοντινών της φίλων.

Ο Ryan Breaux και ο Zeek Bishop έχασαν τη ζωή τους σε ένα τραγικό αυτοκινητικό δυστύχημα στο Thousand Oaks της California προξενώντας βαθιά λύπη στους δικούς τους ανθρώπους.

Η Kaia που έχει μοιραστεί πολλά μαζί τους, με τις κοινές τους φωτογραφίες να κυκλοφορούν ακόμη στο Internet, αποφάσισε να κάνει μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για τον χαμό τους.

https://www.instagram.com/p/CDedwEnjent/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


«Ryan και Zeek, η καρδιά μου είναι τόσο βαριά αυτήν τη στιγμή. Δεν μπορώ να βάλω σε λέξεις πόσο ευγνώμων είμαι για κάθε δευτερόλεπτο που ήμουν τυχερή να περάσω μαζί σας. Οι δύο άνθρωποι που με έκαναν να χαμογελώ περισσότερο. Δε θα το ξεχάσω ποτέ αυτό. Ακόμη σας νιώθω εδώ. Μπορώ ακόμη να ακούω τα γέλια σας. Σας υπόσχομαι να συνεχίσω να προσπαθώ να χαμογελώ για εσάς. Σας αγαπώ πολύ για πάντα»



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved