Addison Rae: Λανσάρει συλλογή καλλυντικών και θα κυκλοφορήσει σύντομα

Το αστέρι του Tik- Tok κάνει το επόμενο επιχειρηματικό βήμα.

Το 19χρονο αστέρι του Tik-Tok έκανε την μεγάλη ανακοίνωση για το επόμενο επιχειρηματικό της βήμα και είναι αυτό ακριβώς που ήθελες να ακούσεις. Η Addison συνεργάζεται με την εταιρεία Madeby Collective για να κυκλοφορήσει τη δική της συλλογή καλλυντικών «ITEM Beauty» και σύντομα θα μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και εσύ.

Η σειρά θα ξεκινήσει με έξι προϊόντα στις 11 Αυγούστου, όπως σκιά ματιών, λαμπερή σκόνη, προϊόντα για τα φρύδια και άλλα. Η νεαρή star μίλησε στο ξένο περιοδικό Elle και όσον αφορά την νέα τη συλλογή τόνισε ότι έχει δοκιμάσει όλα τα προϊόντα και βασική της μέριμνα είναι να προσφέρει σε όσους τα προτημίσουν μια «καθαρή» ομορφιά. Τα προϊόντα θα περιέχουν vegan συστατικά όπως αμυγδαλέλαιο, shea butter, γιασεμί, υαλουρονικό οξύ και άλλα.

https://www.instagram.com/p/CDcB-O7BFI3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σύμφωνα με το Page Six, ένα από τα αγαπημένα προϊόντα της είναι η επικείμενη μάσκαρα, η οποία περιλαμβάνει καστορέλαιο και εμπνέεται από τις περίφημες μακριές βλεφαρίδες που προτιμούν εκατομμύρια χρήστες στο Tik-Tok.

Όσο για το από που αντλεί έμπνευσή, η Addison εκτιμά ιδιαίτερα τον γκουρού ομορφιάς James Charles, αλλά και την Kourtney Kardashian, με την οποία και έχει έρθει κοντά το τελευταίο διάστημα. Ίσως μάλιστα η Addison Rae να συνεργαστεί με την Kylie Cosmetics στο μέλλον.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved