Το 14χρονο κορίτσι της photo είναι κόρη δύο πασίγνωστων σταρ του Hollywood

Είναι από τα celeb kids που σε κάνουν να τα βλέπεις διπλά

Οι διάσημοι έχουν μεγάλο και πιστό κοινό που περιμένει με αγωνία κάθε εξέλιξη στη ζωή τους. Δεν είναι μόνο το κομμάτι της λάμψης και του εντυπωσιασμού, αλλά και οι ίδιοι προσωπικά ως άνθρωποι. Οι πραγματικοί fans τους τουλάχιστον για αυτό ενδιαφέρονται. Η προσωπική τους ζωή πολλές φορές γίνεται πιο σημαντική από την επαγγελματική. Όχι ότι δεν εκτιμούν αυτή, αλλά όλα τα υπόλοιπα τους φέρνουν πιο κοντά. Όταν κάνουν οικογένεια, ας πούμε, δεν υπάρχει περίπτωση το κοινό τους να μην είναι εκεί.

Η Katie Holmes είναι μία από αυτές τις διάσημες. Την ηθοποιό αγαπήσαμε μέσα από πολλούς ρόλους της σε επιτυχημένες ταινίες, όπως στο Batman του Christopher Nolan, και το Hollywood τη λάτρεψε. Εκείνη, το 2005 άρχισε να βγαίνει με τον Tom Cruise, με το 2012 να φέρνει τον χωρισμό τους, όταν η ηθοποιός κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.

Στις αρχές του έρωτά τους, όμως, και συγκεκριμένα στις 18 Απριλίου του 2006, ήρθε στον κόσμο η κόρη τους, Suri. Δε χρειάστηκε πολύ για να καταλάβουμε ότι η μικρή θα έμοιαζε στη διάσημη μαμά της, αφού τα χαρακτηριστικά της άρχισαν γρήγορα να πηγαίνουν προς αυτήν την κατεύθυνση.

Τώρα, η Suri μεγάλωσε και είναι 14 ετών. Στις πρόσφατες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, η μικρή απαθανατίζεται σε μία βόλτα της και είναι πιο ίδια με την Katie από ποτέ.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved