Λάουρα Νάργες: 8 φορές που φόρεσε μαγιό και ήταν κούκλα

Πολύ εντυπωσιακές φωτογραφίες

Η Λάουρα Νάργες είναι ένα κορίτσι που οι περισσότεροι έχουν αγαπήσει. Την είδαμε για πρώτη φορά στο So You Think You Can Dance και κανείς μας δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα ακολουθούσε αυτή η συνέχεια στον χώρο της παρουσίασης. H Λάουρα βρέθηκε σε πολύ διάσημες εκπομπές της Ελληνικής τηλεόρασης, «χτίζοντας» όλο και μεγαλύτερο κοινό που δε χόρταινε να τη βλέπει.

Όλη αυτή η αγάπη οδήγησε στη συνέχεια στη συμμετοχή της στο Survivor, όπου, μπορεί να μην ήταν το σούπερ αθλητικό κορίτσι, όμως, ήταν από τις πιο ευχάριστες παρουσίες του παιχνιδιού. Χαρισματική, ετοιμόλογη, γλυκιά και πανέμορφη.




Από τότε που βγήκε από το ριάλιτι, ωστόσο, η Λάουρα εστίασε στη γυμναστική. Οι φωτογραφίες που έχει ανεβάσει έκτοτε στον λογαριασμό της στο Instagram δείχνουν τη μεγάλη αλλαγή στο κορμί της που πλέον είναι από τα πιο καλλίγραμμα και εκρηκτικά που έχει η showbiz.

Μιας, λοιπόν, που είναι καλοκαίρι και η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει ανεβάσει για άλλη μία φορά εξαιρετικές φωτογραφίες από τα μπάνια της, είπαμε να συγκεντρώσουμε 8 που μας άφησαν πραγματικά άφωνες. Τόσο τα μαγιό που επέλεξε όσο και εκείνη η ίδια είναι υπέροχα.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις τις φωτογραφίες της Λάουρας.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved