Kylie Jenner: Η κολλητή της, Stassie Karanikolaou, έγινε... ίδια εκείνη

Η νέα έμπνευση των κοριτσιών

Η Kylie Jenner είναι ένα κορίτσι που έχει εκατομμύρια fans σε όλον τον κόσμο. Η δημοφιλία της οικογένειάς της ήταν αυτή που την έκανε αρχικά γνωστή, ωστόσο, το πανέμορφο κορίτσι ανεξαρτητοποιήθηκε, έκανε τη δική της επιχείρησε, «έχτισε» κι έναν λογαριασμό στο Instagram με πάνω από 187 εκατομμύρια followers και είναι σήμερα μία από τις celebrities με τη μεγαλύτερη επιρροή.




Μετά το σκάνδαλο με τη Jordyn Woods που την ανάγκασε να χάσει την κολλητή της, η Kylie, τώρα, έχει άλλη κολλητή, τη Stassie Karanikolaou. Οι δυο τους κάνουν κολλητή παρέα και ανεβάζουν διαρκώς φωτογραφίες στο Instagram για να δείξουν όσο καλά περνάνε. Οι αναρτήσεις είναι πολλές και ποικίλλου περιεχομένου, αλλά τώρα δημοσιεύτηκε μία φωτογραφία στην οποία οι δυο τους είναι ίδιες. Για την ακρίβεια, είναι λες και η Stassie είναι ίδια η κολλητή της, αφού εμφανίστηκε με εντελώς αλλαγμένα μαλλιά και matching looks.

Οι followers τους στο Instagram ενθουσιάστηκαν και η φωτογραφία συγκέντρωσε πάνω από 3 εκατομμύρια likes μέσα σε 4 ώρες.

Μπες στην παρακάτω gallery για να τη δεις.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved