Έρχεται το άρωμα της Ariana Grande κι εμείς ανυπομονούμε!

Το ανακοίνωσε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε πως κάποια celeb αποφασίζει να ασχοληθεί με τον τομέα της ομορφιάς. Η Kylie Jenner είναι μέχρι στιγμής η πιο πετυχημένη στο χώρο, αφού η εταιρία καλλυντικών της Kylie Cosmetics της χαρίζει αρκετά εκατομμύρια κάθε χρόνο.

Όπως φαίνεται ήρθε η ώρα της Ariana Grande να δοκιμαστεί σε κάτι διαφορετικό και να κάνει το επόμενο επαγγελματικό της βήμα. Η 27χρονη τραγουδίστρια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και ειδικότερα στο Instagram όπου έχει 196 εκατομμύρια ακόλουθους. Έτσι αποφάσισε να αποκαλύψει εκεί τα μεγάλα νέα στους θαυμαστές της.

koloniaarianagrande

Η ερμηνεύτρια του hit "7 rings" ανέβασε ένα Insta-story στο οποίο την βλέπουμε να κρατά ένα μπουκάλι άρωμα. Ναι, καλά κατάλαβες, η Ariana Grande πρόκειται να κυκλοφορήσει την πρώτη προσωπική της κολώνια.

Το όνομα, η συσκευασία καθώς και η ημερομηνία κυκλοφορίας του αρώματος παραμένουν μυστήριο που σύντομα θα λυθεί όπως έγραψε η ίδια η Ariana. Εμείς δεν έχουμε παρά να περιμένουμε τις πρώτες φωτογραφίες και φυσικά την μελλοντική άφιξη του αρώματος της αγαπημένης μας τραγουδίστριας στα καταστήματα ομορφιάς.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved