Sophie Turner και Joe Jonas καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί!

Το ζευγάρι έχει πλέον στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδί

Από τότε που μάθαμε ότι η Sophie Turner και ο Joe Jonas είναι ζευγάρι, η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούσαμε να κρύψουμε τον ενθουσιασμό μας. Η ηθοποιός που αγαπήσαμε μέσα από τον ρόλο της Sansa Stark στο Game of Thrones και ο τραγουδιστής των Jonas Brothers ερωτεύτηκαν και δημιούργησαν ένα πολύ ωραίο duo στην παγκόσμια showbiz.

Δεν άργησε πολύ να έρθει ο γάμος τους, ενώ λίγο μετά κυκλοφόρησαν και τα νέα για την πρώτη εγκυμοσύνη της Sophie. Σε κάθε τους δημόσια εμφάνιση δεν μπορούσαν να κρύψουν τον έρωτα και την ευτυχία τους και όλοι οι fans περιμέναν πώς και πώς την άφιξη του μωρού.




Μέσα στη μέρα, έφτασαν οι πληροφορίες ότι η ηθοποιός γέννησε την περασμένη Τετάρτη σε νοσοκομείο του Los Angeles ένα κοριτσάκι, το οποίο, σύμφωνα με το TMZ, λέγεται Willa. Αν λάβεις υπόψιν σου πόσο φουσκωμένη ήταν η κοιλιά της όταν ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε τις δύο εβδομάδες πριν τον τοκετό, ήταν αναμενόμενο ότι το ευτυχές γεγονός δε θα αργούσε.

Αναμένουμε, λοιπόν, την πρώτη φωτογραφία των περήφανων γονιών και, μέχρι τότε, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ευχηθούμε να τους ζήσει.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved