Η Kendall Jenner μας συστήνει τον... «δίδυμο αδερφό» της

Τι άλλο θα δούμε πια από αυτήν την οικογένεια...

Η οικογένεια Kardashian έχει κάνει πολλά όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στη δημοσιότητα. Στόχος της μονίμως είναι να βρίσκεται όλο και περισσότερο στην επικαιρότητα κι αυτό είναι κάτι που προσπαθεί να πετύχει με ποικίλους τρόπους. Μα θα είναι το ριάλιτι Keeping Up With The Kardashians από το οποίο έγιναν όλες γνωστές, μα οι επιχειρήσεις που έχει δημιουργήσει η κάθε μία ξεχωριστά όλα αυτά τα χρόνια, κάπως θα απασχολήσουν το κοινό τους.

Δεν έχει περάσει πολύ από τότε που κυκλοφόρησαν τα νέα για την περιουσία της Kylie Jenner και το πώς το Forbes ισχυρίζεται ότι «μαγείρεψε» τα στοιχεία και τα κέρδη της ώστε να φαίνεται πιο πλούσια απ’ ό,τι είναι.

Τώρα, η Kendall Jenner έρχεται να μας συστήσει τον… «δίδυμο αδερφό της. Τι εννοούμε με αυτό; Πάνω στα πλαίσια του τρολαρίσματος που πολλές φορές μας κάνουν τα κορίτσια, επιστράτευσαν έναν διάσημο influencer ονόματι Kirby Jenner, που για χρόνια έκανε photoshop τον εαυτό του στις φωτογραφίες των Kardashian-Jenners.

Τώρα, ο Kirby θα αποκτήσει ένα σόου με 8 επεισόδια, το οποίο θα έχει εμφανίσεις από κάθε μέλος της οικογένειας Kardashian και, μάλιστα, έχει φυσικά και την έγκριση της manager Kris Jenner.

«Είσαι το καλύτερα κρυμμένο μυστικό της γενιάς μας», λέει η Kim στον Kirby.

Το τρέιλερ που έχει κυκλοφορήσει μας δίνει μία καλή πρώτη γεύση του πρόκειται να συμβεί και, ναι, θα έχει πολύ γέλιο.



Διάβασε επίσης: Η αποκαλυπτική δήλωση της Kendall Jenner για την ψυχική της υγεία

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved