Η αποκαλυπτική δήλωση της Kendall Jenner για την ψυχική της υγεία

Το άγχος είναι ένα θέμα που απασχολεί πολλούς ανθρώπους.

H Kendall Jenner είναι σήμερα ένα από τα πιο καλοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου. Οι δουλειές που αναλαμβάνει είναι αυτές που κάθε επαγγελματίας του χώρου θα ήθελε να έχει και γι’ αυτό η φήμη της έχει εκτοξευθεί. Ωστόσο, η ίδια χρόνια αντιμετώπιζε πρόβλημα με το άγχος και μία νέα συνέντευξη που έδωσε στο Good Morning America είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτική.

Το μοντέλο μίλησε για την εποχή που η ψυχική της υγεία ήταν τέτοια που δεν μπορούσε να αναπνεύσει με ευκολία. Όταν είπε στη μαμά της τι συνέβαινε, εκείνη αποφάσισε να δράσει αμέσως.

«Μου έφερε έναν σωρό γιατρούς απλώς για να σιγουρέψει ότι όλα ήταν καλά σωματικά, και ήμουν. Κανείς δε μου είχε πει ποτέ ότι είχα αγχώδη διαταραχή. Ίσως πριν από τρία, τέσσερα χρόνια, επέστρεψε δυναμικά και είχα τρελές κρίσεις πανικού. Τελικά, πήρα τις πληροφορίες που χρειαζόμουν σχετικά με αυτό»

Αν θυμάσαι, τότε ήταν που η Kendall μιλούσε και για τον πανικό που την έπιανε όταν ταξίδευε με αεροπλάνο. Αγχωνόταν σε τέτοιον βαθμό που ένιωθε ότι επρόκειτο να λιποθυμήσει.




Αν ένα πράγμα πρέπει να κρατήσουμε από το μοντέλο είναι ότι δεν πρέπει να υπάρχει ταμπού πίσω από το κομμάτι της ψυχικής υγείας. Δεν πρέπει κάποιος να ντρέπεται ή να αισθάνεται άβολα. Είναι κάτι αντίστοιχο με τη σωματική και για αυτήν συνήθως μιλάμε ανοιχτά. Η ψυχολογία σου μπορεί πολλές φορές να σε επηρεάσει σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από οτιδήποτε άλλο, γι’ αυτό και πρέπει να συζητάμε, ώστε να μπορούμε να αντιμετωπίζουμε την κατάσταση.

Διάβασε επίσης: Η Kendall προσπάθησε να αντιγράψει την Kylie, αλλά μάλλον δεν τα κατάφερε πολύ

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved