Δες την Ariana Grande να ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Η αγαπημένη μας τραγουδίστρια όπως δεν την έχεις ξαναδεί ποτέ.

Το τελευταίο διάστημα η αγαπημένη μας Ariana Grande τηρεί όπως όλοι την κοινωνική αποστασιοποίηση και τη βλέπουμε να περνά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας μέσα στο σπίτι.

Η τραγουδίστρια είναι αρκετά απασχολημένη αυτό τον καιρό. Κυκλοφόρησε νέο βιντεοκλίπ, εμφανίζεται στο Disney Family Singalong και πρόσφατα λάνσαρε μια σειρά από υφασμάτινες μάσκες προσώπου με στόχο την ενίσχυση των μελών της μουσικής κοινότητας που βρίσκονται σε ανάγκη λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε την Ariana σε πολύ εντυπωσιακές εμφανίσεις όμως αυτό δεν σημαίνει ότι είναι φτιαγμένη στην τρίχα όλη την ώρα.

ARIANA1

Πηγή φωτογραφίας: @arianagrande

Στην πραγματικότητα, απέδειξε πως είναι μία από εμάς δημοσιεύοντας στο Instagram τις πιο χαριτωμένες selfie φωτογραφίες της, στις οποίες διακρίνουμε πως είναι εντελώς άβαφη χωρίς κανένα ίχνος μακιγιάζ. Η προσθήκη του butterfly effect φίλτρου έδωσε το κάτι παραπάνω στην εμφάνιση της Ari, που είναι εξίσου γλυκιά και όμορφη ακόμη και χωρίς έντονο make-up.


https://www.instagram.com/p/B_xjiTdFtUH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Φαίνεται πως η νεαρή pop star έχει μια αδυναμία στις πεταλούδες αφού πρόσφατα έκανε ένα μεγάλο και εντυπωσιακό τατουάζ στον ώμο της.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved