Η Kylie Jenner και η κόρη της έκαναν το #fruitsnackchallenge και είναι ότι πιο cute θα δεις σήμερα

Μαμά και κόρη είναι αχώριστες.

Η Kylie Jenner δεν μπόρεσε να αντισταθεί στο #fruitsnackchallenge το οποίο ολοένα και περισσότεροι χρήστες επιχειρούν τελευταία. Η 23χρονη πόσταρε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο με την κόρη της Stormi Webster το οποίο φυσικά έγινε viral αφού η μικρή είναι πραγματικά αξιολάτρευτη.

Το νέο αυτό challenge απαιτεί από τους γονείς να βάζουν ένα μπολ με σνακ φρούτων (ή στην περίπτωση της Kylie ένα μπολ γεμάτο με Μ&Μ's) μπροστά στο μικρό παιδί τους και να τους λένε ότι μπορούν να τα φάνε μόνο γυρίσει η μαμά ή ο μπαμπάς. Η νέα αυτή πρόκληση έχει κάνει χαμό στο TikTok και τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα.


https://www.instagram.com/p/CAEt0JmAsJO/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Είναι τόσο διασκεδαστικό να βλέπεις τα μικρά παιδιά να παλεύουν με τον πειρασμό των απολαύσεων και την επιθυμία τους να ακούσουν τους γονείς τους, και όπως αποδεικνύεται η Stormi δεν διαφέρει πολύ από τα άλλα κοριτσάκια της ηλικίας της.

Συγκεκριμένα στο βίντο η Kylie φεύγει από το δωμάτιο και η Stormi κάθεται υπομονετικά στον καναπέ, βλέποντας τηλεόραση αλλά και παρακολουθώντας τα σοκολατάκια της. Σε ένα σημείο, κατευθύνεται προς το μπολ σαν να πρόκειται να φάει μερικά αλλά στη συνέχεια απομακρύνεται και τραγουδάει ένα μικρό τραγούδι. Εν τέλη η μικρή αντιστέκεται στην επιθυμία να πάρει οποιαδήποτε καραμέλα πριν επιστρέψει η μαμά Kylie και όταν εκείνη επιστρέφει χαίρεται ιδιαίτερα που η μικρή Stormi νίκησε την πρόκληση.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved