Η αγαπημένη σου ηθοποιός, μόλις πρόδωσε τη σχέση της με μια φωτογραφία στο Instagram

Και δεν πάει ο νους σου με ποιον

Το τελευταίο διάστημα το Hollywood μας αποκαλύπτει τη μία έκπληξη μετά την άλλη. Μετά την αποκάλυψη της σχέσης της Lily Rose Depp, μία ακόμη αγαπημένη σου ηθοποιός και χορεύτρια πρόδωσε τη σχέση της μέσα από μία φωτογραφία στο Instagram account της. Η Maddie Ziegler, το κοριτσάκι που γνώρισες μέσα από τα video clips της Sia με τις υπέροχες χορευτικές της κινήσεις, φαίνεται πως ξεπέρασε για τα καλά τον πρώην της, Jack Kelly, και προχώρησε ήδη παρακάτω.

Διάφορες φήμες και πληροφορίες τη θέλουν να είναι σε σχέση με τον Kailand Morris, τον 17χρονο γιο και μοντέλο του Stevie Wonder. Ένα νέο δημοσίευμα αναφέρει πως η Maddie και ο Kailand γνωρίστηκαν μέσα από τα δύο αδέρφια τους, Mackenzie Ziegler και Mandla Morris, τα οποία συμμετείχαν στο Dancing With The Stars Juniors, αυτό το καλοκαίρι.

Νωρίτερα μέσα στον μήνα η Maddie ανέβασε στο account της στο Instagram μία φωτογραφία της με τον Kailand και μερικούς άλλους φίλους από τη Disneyland, ενώ και ο Kailand έκανε ακριβώς το ίδιο, βάζοντας στη λεζάντα αυτής και δύο καρδούλες.

Δες τις φωτογραφίες τους στη gallery.

Στο μεταξύ μία φωτογραφία των δύο παιδιών σε κάπως πιο τρυφερά τετ-α-τετ ανέβασε και η αδερφή της Maddie, από μία φωτογράφισή τους.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved