Dua Lipa: Τι αποκάλυψε για το μωρό της Gigi Hadid

Δηλώνει από τώρα ξετρελαμένη στην ιδέα ότι θα γίνει θεία.

Πριν λίγες μέρες έσκασε σαν βόμβα η είδηση πως η Gigi Hadid ενδέχεται να περιμένει το πρώτο της παιδί από τον εκλεκτό της καρδιάς της, Zayn Malik. Τα ευχάριστα νέα επιβεβαίωσε το ίδιο το supermodel λίγο αργότερα σε συνέντευξη που έδωσε στο The Tonight Show με τον διάσημο παρουσιαστή Jimmy Fallon.

«Προφανώς, ευχόμαστε να μπορούσαμε να το ανακοινώσουμε υπό άλλες συνθήκες όμως είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι και ευγνώμονες για τις ευχές και την υποστήριξη όλων», δήλωσε η 25χρονη Gigi.


https://www.instagram.com/p/B8jqWDYB4WG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

H Dua Lipa σε τρυφερή στιγμή με τον αγαπημένο της.


https://www.instagram.com/p/B_ahL1yhUZf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το αγαπημένο ζεύγος πέρασε μαζί το διάστημα της καραντίνας σε διαμέρισμα που νοίκιασαν στο Λονδίνο.

Η πολύ καλή της φίλη Dua Lipa, η οποία διατηρεί σχέση με τον αδερφό της Anwar Hadid, είναι ξετρελαμένη με τα νέα της εγκυμοσύνης και ανυπομονεί να γίνει θεία. Η ερμηνεύτρια του Break My Heart, δήλωσε στο E! πως ούτε εκείνη γνώριζε τόσο καιρό το ευτυχές γεγονός αλλά ενημερώθηκε μόλις λίγες μέρες πριν τις αποκαλυπτήριες δηλώσεις της μέλλουσας μαμάς, Gigi.

Όσον αφορά την αγαπημένη μας τραγουδίστρια, παραμένει στη Βρετανική πρωτεύουσα, σε κατ' οίκον περιορισμό και στην αγκαλιά του Anwar. Οι δυο τους προσπαθούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο τον ελεύθερο χρόνο τους και απολαμβάνουν τρυφερές στιγμές. Το μόνο που τους λείπει είναι οι οικογένειές τους όμως προσπαθούν να δουν τη θετική πλευρά της καραντίνας και να χαλαρώσουν.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved