Η Ariana Grande ποζάρει και μας δείχνει το νέο της τατουάζ

Η αδυναμία της τραγουδίστριας στα tattoo είναι γνωστή.

Η Ariana Grande είναι γνωστό πως μοιράζεται συχνά λεπτομέρειες από τη ρουτίνα ομορφιάς της ή χρησιμοποιεί τα social media για να μεταφέρει σημαντικά μηνύματα στους θαυμαστές και τους εκατομμύρια ακόλουθούς της.

Η 26χρονη τραγουδίστρια αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλες και αποδεδειγμένα ασκεί μεγάλη επιρροή είτε πρόκειται για θέματα μαλλιών, ντυσίματος είτε για εντυπωσιακά μακιγιάζ . Άλλωστε εκείνη ταυτίστηκε όσο καμία άλλη με την ψηλή αλογοουρά και το cat-eye eyeliner που είναι σήμα κατατεθέν της εμφάνισής της.

ariana6

@arianagrande

Με την πάροδο του χρόνου, η Ariana έχει δείξει την αδυναμία της για τα τατουάζ και δεν σταματά ποτέ να εκπλήσσει του φανς της με νέα, εντυπωσιακά σχέδια. H ερμηνεύτρια του 7 Rings έχει επιλέξει να αποτυπώνει το παρελθόν και το παρόν της με τατουάζ που αντιπροσωπεύουν σημαντικούς ανθρώπους, γεγονότα και στιγμές της ζωής της.


https://www.instagram.com/p/B_xjiTdFtUH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στα φετινά Grammy Awards υποψιαστήκαμε πως μάλλον η Ariana πρόσθεσε ένα ακόμη tattoo στο σώμα της. Η απάντηση ήρθε πριν λίγες μέρες από την ίδια, αφού πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία το νέο της τατουάζ είναι εμφανές. Πρόκειται για δύο μεγάλες, μαύρες πεταλούδες που κοσμούν πλέον το μπράτσο της αγαπημένης μας τραγουδίστριας και τονίζουν τη girly πλευρά της.

Ποιό θα είναι άραγε το επόμενό της σχέδιο; Ο χρόνος θα δείξει...

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved