Αυτή είναι η αντίδραση του πρώην της Gigi Hadid στα νέα της εγκυμοσύνη της

Όλοι αναρωτιόντουσαν για αυτόν τον πρώην.

Αυτές τις μέρες, η showbiz ασχολείται με τα νέα της εγκυμοσύνης της Gigi Hadid και τον πατέρα του παιδιού της, Zayn Malik. Κανείς δεν περίμενε ότι θα άκουγε τέτοιο νέο, δεδομένου του ασταθούς παρελθόντος του μοντέλου με τον τραγουδιστή. Οι δυο τους έχουν χωρίσει πολλές φορές στο παρελθόν κι όλοι τώρα πίστευαν ότι θα έχουμε μία αντίστοιχη περίπτωση.

Το ζευγάρι, όμως, είπε να τους διαψεύσει όλους, αφού η Gigi είναι πέντε μηνών έγκυος, με τις τελευταίες πληροφορίες για το φύλο να δείχνουν προς την κατεύθυνση του κοριτσιού.




Το 2019, η Gigi ήταν σε σχέση με τον παίκτη του Bachelorette, Tyler Cameron. Το κοινό, λοιπόν, μόλις άκουσε τα νέα της εγκυμοσύνης, αναρωτιόταν ποια μπορεί να ήταν η δική του αντίδραση.

Μία πηγή είπε στο E!News:

«Ο Tyler σίγουρα σοκαρίστηκε όταν άκουσε τα νέα για την εγκυμοσύνη της Gigi. Έμαθε τα νέα με τον ίδιο τρόπο που όλος ο κόσμος το έκανε και ήταν σοκαριστικό για εκείνον και τους φίλους του. Η Gigi δεν ανέφερε ποτέ στον Tyler ότι ήθελε οικογένεια. Ήταν πάντα πολύ συγκεντρωμένη στην καριέρα της»

Επιπλέον, δήλωσε:

«Δεν έχουν μιλήσει αρκετό καιρό και δεν έχουν μείνει συναισθήματα μεταξύ τους. Πέρασαν πολύ καλά, αλλά ο Tyler έχει προχωρήσει εντελώς. Της εύχεται ό,τι καλύτερο και είναι χαρούμενος που η Gigi είναι χαρούμενη»

Διάβασε επίσης: Η Gigi Hadid είπε ύπουλα ότι είναι έγκυος δύο μήνες πριν και κανείς δεν το κατάλαβε

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved