Gigi Hadid – Zayn Malik: Η επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης και το φύλο του μωρού

Οι πρώτες πληροφορίες για το φύλο του μωρού άλλαξαν.

Το ακούσαμε, σοκαριστήκαμε, το αφομοιώνουμε όσο περνάνε οι ώρες και το μόνο που είχαμε να περιμένουμε ήταν η επίσημη ανακοίνωση από την Gigi Hadid ή τον Zayn Malik. Οι δυο τους περιμένουν το πρώτο τους παιδί κι αυτό φαίνεται να μην είναι πια μία ανεπιβεβαίωτη φήμη, αφού η μαμά του μοντέλου μίλησε.

Σύμφωνα με τη Sun, η Yolanda Hadid μίλησε στο RTL Boulevard και μοιράστηκε την έκπληξή της για τη διαρροή των νέων της εγκυμοσύνης της κόρης της.

«Ακόμη σοκαρισμένη που το μικρό μας μυστικό διέρρευσε στον Τύπο. Φυσικά είμαι ενθουσιασμένη. Είμαι ενθουσιασμένη που θα γίνω γιαγιά τον Σεπτέμβρη ειδικά αφότου έχασα τη μαμά μου τόσο πρόσφατα. Αλλά αυτή είναι η ομορφιά της ζωής. Μία ψυχή φεύγει, μία νέα έρχεται. Νιώθουμε πολύ ευλογημένοι»




Όσον αφορά στο φύλο του μωρού, παρά τις πρώτες πληροφορίες που έδειχναν προς την πλευρά του αγοριού, το TMZ ισχυρίζεται ότι αυτό θα είναι ένα κορίτσι! Προς τα εκεί δείχνουν και οι ροζ σακούλες που ανέβασε η αδερφή της, Bella, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Gigi που αυτήν τη στιγμή διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της δεν έχει μιλήσει μέχρι στιγμής για τα ευχάριστα νέα και θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε ποιον τρόπο θα επιλέξει για να το κάνει.

Μέχρι τότε, βρισκόμαστε συντονισμένες για οτιδήποτε νεότερο.

Διάβασε επίσης: Η Gigi Hadid είπε ύπουλα ότι είναι έγκυος δύο μήνες πριν και κανείς δεν το κατάλαβε

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved