Ο Liam Hemsworth αποκαλύπτει κάτι κακό για την ψυχολογική του κατάσταση στο πλευρό της Miley Cyrus

Ο τρόπος που το αντιμετωπίζει τώρα, όμως, θα σε κάνει να τον θαυμάσεις.

Ο Liam Hemsworth είναι πολλά χρόνια τώρα στο επίκεντρο της δημοσιότητας κι η καριέρα του δεν είναι το μοναδικό πράγμα για το οποίο αυτό συμβαίνει. Η σχέση του με τη Miley Cyrus έκανε τα Μέσα να ασχολούνται περισσότερο από ποτέ με τη ζωή του και τα δημοσιεύματα να οργίαζαν για κάθε πιθανό πράγμα που έβρισκαν μπροστά τους.




Τώρα, λοιπόν, ο ίδιος ο ηθοποιός μιλάει σε συνέντευξή του στο Strength Issue για όλα όσα ένιωθε όταν τα Μέσα τον «κυνηγούσαν» και τη μεγάλη επιρροή που είχε όλο αυτό στην ψυχολογική του κατάσταση.

«Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, ήταν πολύ αγχωτικά και με επηρέαζε πραγματικά»

«Κοίτα, υπάρχουν στιγμές που θες να ξεσπάσεις και να πεις κάτι… Γιατί από τη δική μου οπτική, στην πλειοψηφία του χρόνου τα πράγματα για μένα είναι εντελώς ψεύτικα. Υπάρχουν φορές που θες να μιλήσεις κι άλλες που δεν αξίζει, γιατί θα τραβήξεις περισσότερη προσοχή σε αυτό και μετά είναι καλύτερο απλώς να μην το σκέφτεσαι και να το αφήσεις να φύγει»

«Αυτές τις μέρες, δε θέλω να επενδύω περισσότερο χρόνο στο να αγχώνομαι σχετικά με τέτοια πράγματα. Θυμίζω στον εαυτό μου τι να εκτιμά τώρα και να απολαμβάνει την κάθε στιγμή όσο το δυνατόν περισσότερο, είτε αυτό είναι δουλειά είτε με την οικογένειά μου είτε ό,τι κάνω. Απλώς προσπαθώ να βρω το θετικό μέσα σε αυτό και να απολαύσω τη ζωή όσο γίνεται περισσότερο»


Διάβασε επίσης: Η Miley Cyrus και ο Liam Hemsworth βρέθηκαν στο ίδιο πάρτι και δεν φαντάζεσαι την αντίδρασή τους

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved