Αναγνωρίζεις το κοριτσάκι της φωτογραφίας; Κι όμως είναι διάσημο top model

Ομολογούμε πως δεν έχει αλλάξει πολύ από τότε.

Είναι νέα, πετυχημένη, ανήκει στα δημοφιλέστερα μοντέλα παγκοσμίως αυτή τη στιγμή και πρόσφατα παντρεύτηκε τον άντρα των ονείρων της. Ο λόγος φυσικά για την 28χρονη Βρετανίδα καλλονή, Emily Ratajkowski.

Η γνωστή και ως Emrata, έχει έναν αξιοθαύμαστο λογαριασμό στο Instagram αφού κατέχει 26 εκατομμύρια ακόλουθους και κάθε της post γίνεται αίτιο για δεκάδες χιλιάδες σχόλια και likes.

Η Emily είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και φροντίζει να ενημερώνει καθημερινά τους θαυμαστές της για το πώς περνά την ημέρα της. Πρόσφατα μας φανέρωσε τι κάνει τις μέρες της καραντίνας της, ποστάροντας αρκετές φωτογραφίες με τον σύζυγό της και τον αγαπημένο της σκύλο μέσα στο σπίτι. Το μοντέλο αποκάλυψε πως απολαμβάνει τον κατ' οίκον περιορισμό διαβάζοντας βιβλία, πηγαίνοντας βόλτες με το κατοικίδιό της και φυσικά κάνοντας Tik tok βίντεο(τα οποία γίνονται viral).

Την Κυριακή που μας πέρασε, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία που όπως μας πληροφόρησε είναι από την πρώτη της δουλειά ως μοντέλο, για διαφήμιση σε ηλικία 17 ετών.

Όπως βλέπεις κι εσύ, το top model δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα από τότε καθώς παραμένει το ίδιο φρέσκια, όμορφη και λαμπερή.


https://www.instagram.com/p/B-22fhSh7AI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή φωτογραφιών: instagram.com

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved