Η Demi Lovato δώρισε ένα μεγάλο ποσό για την αντιμετώπιση του κορονοϊού

Η τραγουδίστρια θα δωρίσει μέχρι τις 30 Ιουνίου 125.000 δολάρια από τα κέρδη της αθλητικής συλλογής της.

Η Demi Lovato διανύει μια πολυάσχολη χρονιά αφού πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι και σύντομα αναμένεται και ο καινούργιος της δίσκος. Επίσης φήμες λένε πως είναι πανευτυχής αφού βρήκε τον έρωτα και βρίσκεται σε σχέση.

Επίσης είναι πολύ αφοσιωμένη στο νέο της επαγγελματικό βήμα, την κυκλοφορία της αθλητικής συλλογής της με το όνομα Fabletics. Η Demi με όλα αυτά τα δυσάρεστα που συμβαίνουν, αποφάσισε να προωθήσει την συλλογή της για καλό σκοπό και να δωρίσει μεγάλο μέρος των εσόδων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού. Η τραγουδίστρια ανακοίνωσε ότι η νέα της συλλογή πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 2 Απριλίου, ποστάροντας μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όπως έγραψε, αποφάσισε ότι αυτή είναι μια στιγμή για να δώσει έμπνευση στους fans της που βρίσκονται κλεισμένοι στο σπίτι και να βοηθήσει όσους έχουν ανάγκη. Από κάθε παραγγελία θα δίνονται 5 δολάρια για την αγορά εργαλείων στους εργαζόμενους της πρώτης γραμμής. Επίσης μέχρι τις 30 Ιουνίου δεσμεύτηκε ότι θα δωρίσει 125.000 δολάρια υποστηρίζοντας το ταμείο αλληλεγγύης του κορονοϊού και την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας.


https://www.instagram.com/p/B-Zo3qrhn7P/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Demi μοιράστηκε επίσης ένα teaser της συλλογής και υπόσχεται ότι η συλλογή Fabletics θα είναι τέλεια τόσο για τις μέρες της καραντίνας, όσο και για τις μέρες στο γυμναστήριο όταν τα πράγματα επανέλθουν στο φυσιολογικό.

Εμείς την συγχαίρουμε για τη μεγαλοψυχία και την ευαισθησία της και ελπίζουμε κι άλλοι celebrities να ακολουθήσουν το παράδειγμά της αυτή τη δύσκολη περίοδο.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved