Ariana Grande – Taylor Swift παίρνουν μία απόφαση λόγω κορονοϊού κι εμείς χειροκροτάμε

Οι αγαπημένες μας celebrities δε θα άφηναν έτσι τους fans τους.

Οι συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί λόγω κορονοϊού είναι δύσκολες για πολλούς ανθρώπους. Ο εγκλεισμός στο σπίτι έχει οδηγήσει μεγάλη μερίδα της κοινωνίας να μην μπορεί να δουλέψει ή να μην μπορεί όσο πριν, με αποτέλεσμα να έχουν μειωθεί σημαντικά οι οικονομικές απολαβές.

Σε κάποιες περιπτώσεις, το πρόβλημα είναι τέτοιο που απειλείται μέχρι και το σπίτι ορισμένων, αφού με τη μείωση του μισθού κάποιος μπορεί να ανησυχεί αν θα έχει τα χρήματα να πληρώσει το ενοίκιό του.

Η Ariana Grande και η Taylor Swift έχουν δύο από τα μεγαλύτερα fans club μέσα στους celebrities και -ας είμαστε ειλικρινείς- δύο από τους μεγαλύτερους τραπεζικούς λογαριασμούς. Γιατί τα αναφέρουμε μαζί αυτά τα δύο;

Γιατί οι δύο μεγάλες σταρ αποφάσισαν να ενισχύσουν οικονομικά θαυμαστές τους που έχουν δει ότι δυσκολεύονται πολύ λόγω καραντίνας.

H φωτογράφος Holly Turner αποκάλυψε στο Twitter ότι η Taylor της έστειλε 3.000 δολάρια, αφότου μοιράστηκε τον φόβο της ότι δε θα μπορεί να συνεχίσει να μένει στη Νέα Υόρκη.


Την ίδια στιγμή που το Page Six αναφέρει ότι η Ariana στέλνει σε fans της από 500 ή 1.000 δολάρια, καλύπτοντας σε μερικές περιπτώσεις έναν μισθό. Λέγεται, μάλιστα, ότι έχει ήδη στείλει σε περισσότερους από 20 θαυμαστές.

Πόσο περισσότερο να τις αγαπήσουμε πια;

Διάβασε επίσης: Μην ακούς κανέναν και γίνε αυτή που θες να είσαι

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved