H Kylie Jenner έχει συλλογή με τσάντες 1 εκατομμυρίου δολαρίων και πρέπει να τη δεις

Η Kylie μάλλον θέλει να μας τρελάνει.

Όταν ψάχνεις για πολυτέλεια, δε χρειάζεται να πας μακριά. Οι αγαπημένοι σου celebrities μπορούν να σου δώσουν άφθονη ποσότητα κι εφόσον το οικονομικό για εκείνους δεν αποτελεί πρόβλημα, σε καμία περίπτωση δεν το «λυπούνται». Η Kylie Jenner, για παράδειγμα, έχει συνηθίσει το κοινό της σε τέτοιου είδους αναρτήσεις και δείχνει συχνά πυκνά όλα της τα λαμπερά αποκτήματα.

Το κομμάτι εμφάνιση ειδικά το προσέχει πολύ. Κι όταν λέμε το προσέχει εννοούμε ότι τις περισσότερες φορές τη βλέπουμε και με διαφορετικά ρούχα και αξεσουάρ και, μάλιστα, το κόστος τους είναι τέτοιο που σε κάνει να ζαλίζεσαι.




Η 22χρονη, λοιπόν, ανάμεσα στα πολλά και διάφορα που ανήκουν στην γκαρνταρόμπα της έχει και μία μεγάλη συλλογή με τσάντες, το κόστος των οποίων ανέρχεται στο 1 εκατομμύριο δολάρια.

Ναι, καλά άκουσες. Μόνο οι τσάντες της φτάνουν αυτό το τρελό ποσό κι έχουμε και τις φωτογραφίες από την εν λόγω συλλογή.

https://www.instagram.com/p/B8rEOs2gms6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Μέσα στη συλλογή είδαμε Louis Vuitton, Chanel, Hermés, κατηγοριοποιημένες με βάση το χρώμα τους και, αν και πραγματικά εντυπωσιαστήκαμε, το ποσό είναι λίγο too much για να το αφομοιώσουμε.


Διάβασε επίσης: EveryDay can be a white day!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved