EveryDay can be a white day!

Πόσες φορές έχεις ακούσει την προτροπή: «Προσπάθησε να δεις τη θετική πλευρά»; 

Προσωπικά, ομολογώ πως έχω χάσει το μέτρημα. Τις περισσότερες φορές εκείνος που την έχει ξεστομίσει είναι σαφώς ηλικιακά μεγαλύτερος από εμένα και δεν έχει την παραμικρή ιδέα για το πόσο δύσκολο είναι να έρχεσαι EveryDay αντιμέτωπη με αυστηρούς καθηγητές, απρόσμενα mood swings, διαγωνίσματα τετραμήνου, δύο γονείς που δεν σε καταλαβαίνουν και ένα αγόρι που κάνει την καρδιά σου να χτυπάει σαν τρελή αλλά… πέρα βρέχει.

Ωστόσο, αυτό που άργησα να συνειδητοποιήσω, είναι πως ακόμη και όταν όλα πάνε στραβά και νομίζουμε πως πλησιάζει για εμάς το τέλος του κόσμου, η μοναδική επιλογή που όντως μας δίνεται, είναι να δούμε τη θετική πλευρά! Το πρόβλημα βέβαια είναι πως, δεν γίνεται από τη μία ημέρα στην άλλη να αλλάξουμε τον τρόπο που βλέπουμε τα πράγματα, αλλά πρέπει πρώτα να «προγραμματίσουμε» τη σκέψη μας προς μία πιο αισιόδοξη κατεύθυνση. Έτσι, με αυτόν τον τρόπο, οι θετικές σκέψεις θα μας οδηγήσουν και σε θετικές πράξεις, ενώ καμία βαθμολογία, κανένα επίπονο heartbreak δεν θα είναι αρκετό για να μας… μαυρίσει την ημέρα, αφού για εμάς η EveryDay, θα είναι αποκλειστικά μία #WhiteDay!

Αν αναρωτιέσαι, λοιπόν, πώς θα καταφέρεις να δεις τον κόσμο με μία φρέσκια και πιο αισιόδοξη ματιά, παρακάτω υπάρχουν μερικά έμπειρα tips, που θα σου χαρίσουν όχι μόνο τα happy vibes, αλλά και τις θετικές πράξεις που προσδοκείς από τον εαυτό σου.

Επέλεξε ρούχα που σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα

Η εξωτερική μας εμφάνιση και πιο συγκεκριμένα τα ρούχα που επιλέγουμε να φοράμε, είναι ένας παράγοντας που επηρεάζει αρκετά τη διάθεσή μας. Ειδικότερα τις μέρες της περιόδου που οι ορμόνες μας «χτυπάνε» κόκκινο, έχουμε ανάγκη να φοράμε ρούχα που μας κάνουν να αισθανόμαστε άνετα και ταυτόχρονα όμορφα με τον εαυτό μας. Τι γίνεται όμως με τα αγαπημένα μας λευκά outfits, που είναι τόσο τάση για φέτος τον χειμώνα; Τα τολμάμε όταν έχουμε περίοδο; Και βέβαια! Άλλωστε EveryDay can be a white day! Γιατί οι σερβιέτες EveryDay, χάρη σε μοναδικές καινοτομίες και πρωτοποριακά χαρακτηριστικά, όπως αυτά που έχουν για παράδειγμα οι σερβιέτες EveryDay XL, σου προσφέρουν αξεπέραστη προστασία από διαρροές, ενώ αποτελούν τον ιδανικό σύμμαχο της διάθεσης και του στυλ σου! Πρώτα όμως, μην ξεχάσεις να κάνεις το διασκεδαστικό quiz που θα σου αποκαλύψει τον τύπο σερβιέτας που ενδείκνυται για τις ανάγκες σου! Γιατί με τόσο μεγάλη ποικιλία τύπων και μεγεθών που διαθέτουν οι σερβιέτες EveryDay, είναι βέβαιο ότι όποιες και αν είναι οι ανάγκες σου, υπάρχει σίγουρα το κατάλληλο προϊόν EveryDay για εσένα!

every2

Ξεκίνα την EveryDay εστιάζοντας στους στόχους σου

Υποθέτω πως έχεις ακούσει το ρητό «η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται». Τι γίνεται όμως, όταν το πρώτο πράγμα που κάνεις αμέσως μόλις ξυπνάς, είναι να μουτρώνεις επειδή σκέφτεσαι ότι πρέπει να πας στο σχολείο; Αναμενόμενο είναι πως και την υπόλοιπη ημέρα θα σε ακολουθεί η ίδια διάθεση. Ακριβώς για αυτό, αύριο το πρωί μόλις ανοίξεις τα μάτια σου, αναλογίσου για λίγα λεπτά τις υποχρεώσεις που έχεις να φέρεις εις πέρας μέσα στη μέρα και οραματίσου πως τις έχεις κιόλας καταφέρει! Μην αφήσεις την αμφιβολία να «τρυπώσει» στις σκέψεις σου και να σαμποτάρει τη θέλησή σου. Να είσαι βέβαιη πως έτσι θα εγκαταλείψεις με ακόμη μεγαλύτερη πυγμή και θέληση το κρεβάτι σου.

Ψάξε για λύσεις, όχι για περισσότερα προβλήματα

Καλώς η κακώς, η καθημερινότητα είναι γεμάτη μικρά εμπόδια και κακοτοπιές που μας δυσκολεύουν και μας χαλάνε τη διάθεση. Το να καταναλώνεις τον χρόνο και την ενέργειά σου, κάνοντας ατελείωτο overthinking πάνω στο πρόβλημα και όχι στη λύση που θα σε απαλλάξει από αυτό, δεν θα κερδίσεις τίποτα απολύτως. Το ίδιο ισχύει και με τις αποτυχίες που είχες στο παρελθόν, αντί να κατηγορείς τον εαυτό σου για ανόητα λάθη που έκανες, επικεντρώσου στα μαθήματα που πήρες από αυτά, έτσι ώστε να μην τα επαναλάβεις και κοίτα μόνο μπροστά! Το μέλλον προβλέπεται… υπέροχο!

Πριν πέσεις για ύπνο θυμήσου να είσαι ευγνώμων

Η τελευταίες σκέψεις που κάνεις το βράδυ πριν κοιμηθείς, είναι πολύ σημαντικές, ακριβώς επειδή υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να επανέλθουν το πρωί μόλις ξυπνήσεις. Μην αναλωθείς, λοιπόν, σε αρνητικές σκέψεις, σε πράγματα που σε στεναχωρούν ή σε αγχώνουν. Αντίθετα, αφιέρωσε λίγα λεπτά να αναλογιστείς τα όμορφα και θετικά πράγματα που σου συνέβησαν τη μέρα που αφήνεις πίσω, όπως μία ενθαρρυντική κουβέντα που άκουσες από την καθηγήτριά σου, ένα ξεκαρδιστικό αστείο που μοιράστηκες με την κολλητή σου, το προσωπικό ρεκόρ που «έσπασες» επιτέλους στο μάθημα κολύμβησης. Τέλος, μην ξεχάσεις να είσαι ευγνώμων και περήφανη για όλα όσα μπόρεσες και έφερες εις πέρας, ακόμη και αν ήταν λιγότερα από όσα ιδανικά θα ήθελες.

every3

Και μην ξεχνάς να παραμένεις #RealEveryDay

Μπορεί να είναι η τελευταία συμβουλή στη λίστα, όμως είναι αναμφίβολα η πιο σημαντική. Γιατί, μην ξεχνάς πως όσο πιο ειλικρινής είσαι πρώτα με τον εαυτό σου και έπειτα με τους άλλους, τόσο πιο εύκολη και αισιόδοξη θα είναι για εσένα η EveryDay. Αν αναρωτιέσαι πώς θα το πετύχεις αυτό, τα βήματα είναι πολύ απλά. Για αρχή, φρόντισε να περιτριγυρίζεσαι και να κάνεις παρέα ανθρώπους που σου επιτρέπουν να είσαι ο εαυτός σου, να φοράς ρούχα που σε αντιπροσωπεύουν, όχι εκείνα που επιβάλλουν τα trends και να λες πάντα ό,τι αισθάνεσαι χωρίς να φοβάσαι τίποτα και κανέναν. Έτσι, να είσαι βέβαιη ότι θα νιώθεις ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά!

every4

Να θυμάσαι πως οι σκέψεις και οι συνήθειες μας, καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό την καθημερινότητά μας. Έτσι, αν μάθεις να βλέπεις την κάθε μέρα με αισιοδοξία, τότε EveryDay can be a white day! Αν νομίζεις πως το συγκεκριμένο EveryDayTeen άρθρο σε βοήθησε, τότε stay tuned γιατί θα ακολουθήσουν κι άλλα σύντομα!

#EveryDay #MyBestFit #RealEveryDay #WhiteDays

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved