Τι μας ετοιμάζει η Camila Cabello; Θα την δεις σε έναν ρόλο που δε θα πιστεύεις στα μάτια σου

Η αναμονή θα είναι μεγάλη, ωστόσο θα αξίζει σίγουρα τον κόπο.

Επιτέλους η Camila θα είναι σε έναν ρόλο που της ταιριάζει… γάντι! Πέραν του ταλέντου της στην μουσική και στο τραγούδι, μάλλον είναι περιττό να αμφισβητήσουμε τις άψογες υποκριτικές της ικανότητες.

Και γιατί να μην έχει ταλέντο και σε αυτό τον κλάδο του καλλιτεχνικού χώρου άλλωστε; Να σου θυμίσουμε πόσο καλή είναι στα music videos της;




Ε λοιπόν τώρα έρχεται σε έναν ρόλο έκπληξη αλλά και τόσο ταιριαστό για εκείνη. Βέβαια θα θυμάσαι που σε είχαμε ενημερώσει για κάποιες αναρτήσεις της στα social media όσον αφορά το break της από τα social media, το νέο music video που ετοιμάζει και τα γυρίσματα του Remake της αγαπημένης μας ιστορίας της Σταχτοπούτας.

Η Camila Cabello έχει ταλέντο και σίγουρα πρέπει κάπου να το διοχετεύσει. Έτσι αυτή η περίοδος είναι μια από τις ιδανικότερες για την καλλιτέχνιδα να ασχοληθεί με κάθε τι δημιουργικό.

Αυτήν την περίοδο η τραγουδίστρια είναι ένα από τα μέλη του cast της νέας Σταχτοπούτας και εμείς δεν μπορούμε να περιμένουμε μέχρι να βγει στη μεγάλη οθόνη. Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία, τουλάχιστον όμως μας χαρίζει φωτογραφίες στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram και κάπως μας ξεγελά!

https://www.instagram.com/p/B8a-h5wJ1V1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Δες στην gallery τι ανέβασε η Camila στο προφίλ της.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved