Σταμάτα ό,τι κάνεις! Αυτή είναι η απόδειξη ότι Zendaya και Jacob Elordi είναι μαζί

Ο βήχας και ο έρωτας παιδιά δεν κρύβονται!

Αφού οι φήμες για σχέση μεταξύ Jacob Elordi και Zendaya έχουν πάρει φωτιά από τον προηγούμενο Αύγουστο, αφού έχουν πάει τις διακοπές τους μαζί-και συγκεκριμένα στην Ελλάδα- και αφού ποτέ δεν παραδέχτηκαν ότι είναι ζευγάρι, ήρθε η μεγάλη στιγμή να μιλήσουμε ειλικρινά!

Οι δύο star αρνιόντουσαν κατηγορηματικά να παραδεχτούν την σχέση τους και η ίδια η Zendaya αποκαλούσε τον Jacob ως τον καλύτερό της φίλο τονίζοντας ότι ποτέ δεν θα τα έφτιαχνε μαζί του.

Εμ… Ας το προσπεράσουμε αυτό!

https://www.instagram.com/p/B8LtPHlJIy9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Όχι, δεν είμαστε δύσπιστες, ούτε καχύποπτες, απλώς δεν ξέρουμε τι να πιστέψουμε! Τα λεγόμενα της ότι είναι ο «κολλητός» της; Ή να πιστέψουμε όσα είδαμε στις τελευταίες φωτογραφίες; Προφανώς το δεύτερο αφού περισσότερο για ερωτικά μοιάζουν παρά για φιλικά τα φιλιά τους! Αφού φιλιούνται και στο στόμα μάλιστα, τι σόι φίλοι είναι; Μετά από αυτό, δεν μπορούμε παρά να πιστέψουμε ότι φλερτάρουν, βγαίνουν ραντεβού και με λίγα λόγια, ότι είναι μαζί!

Και επειδή μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, δες τους σε φωτογραφίες που πιάστηκαν στο SoHo της Νέας Υόρκης την Δευτέρα.

https://www.instagram.com/p/B8LurAWAcQ3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved