H Selena Gomez παραδέχτηκε ανοιχτά αυτό που όλοι φοβόμασταν για τη σχέση της με τον Justin Bieber

Δυστυχώς, αυτό που περνούσε από το μυαλό των περισσότερων fans της Selena ισχύει...

Η σχέση της Selena Gomez με τον Justin Bieber είναι από αυτές που κατευθείαν μπορούμε να ξεχωρίσουμε για τα τοξικά της χαρακτηριστικά. Οι δύο τραγουδιστές ήταν τρελά ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον. Κι αυτή κολόνια κράτησε για χρόνια. Χρόνια χωρισμών κι επανασυνδέσεων, που τους έβρισκαν μια στα πατώματα και μία σε πελάγη ευτυχίας, μη μπορώντας να πάρουν τα χέρια τους ο ένας από τον άλλον.

Σιγά σιγά, όμως, άρχισαν να βγαίνουν οι πρώτες φήμες ότι ο Justin μάλλον δεν ήταν και τόσο υπόδειγμα προς τη Selena. Όχι μόνο από την άποψη του κατά πόσο της ήταν πιστός, αλλά και τη γενικότερη μεταχείριση της ψυχολογίας της. Ειδικά ως προς το τελευταίο, πολλές πηγές ανέφεραν ψυχολογική βία από την πλευρά του σταρ προς την τότε κοπέλα του.




Η κυκλοφορία του νέου άλμπουμ της Selena με τα τραγούδια που απευθύνονταν στον Justin, όπως καταλαβαίνεις, ήρθαν για να φουντώσουν την κατάσταση και να εξαγριώσουν τους fans.

Οι υποψίες μας δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν, όταν στα πλαίσια της προώθησης του νέου της άλμπουμ «Rare», η τραγουδίστρια έδωσε συνέντευξη στη Lulu Garcia-Navarro στο NPR.

Δες τι ακριβώς είπε στην παρακάτω gallery.




Διάβασε επίσης: Πώς μπορείς να διασκεδάζεις free στην πόλη everyday

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved