Πώς μπορείς να διασκεδάζεις free στην πόλη everyday

Προτάσεις για περνάς free και like… an EveryDay teen queen μέσα και έξω από το σπίτι!

Φαντάζομαι πως όλο και κάπου στο παρελθόν θα έτυχε να ακούσεις τη φράση «τα χρήματα δεν φέρνουν την ευτυχία». Ναι, σίγουρα υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα από τα χρήματα, όπως η υγεία, η αγάπη, η παγκόσμια ειρήνη… αλλά ειλικρινά κανένα από αυτά δεν περνάει από το μυαλό σου όταν είναι Παρασκευή απόγευμα και εσύ έχεις ήδη ξοδέψει από την Πέμπτη το χαρτζιλίκι όλης της εβδομάδας. Μπορεί να νομίζεις πως τα οικονομικά σου, μετά το «οκ» των γονιών σου βεβαίως, είναι ο δεύτερος βασικότερος παράγοντας που μπορεί να επηρεάσει τις εξόδους και κατά συνέπεια τη διασκέδασή σου, όμως το πρώτο σκέλος δεν ισχύει. Δεν ισχύει γιατί φίλη μου, been there done that και είμαι η ολοζώντανη απόδειξη πως μπορείς να περάσεις εξαιρετικά, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ, αρκεί να έχεις πρώτα από όλα τη διάθεση να το κάνεις.

Αν δεν με πιστεύεις, το μόνο που θα χρειαστεί είναι να διαβάσεις τις παρακάτω προτάσεις που έχω καταγράψει για σένα και να είσαι σίγουρη πως τελειώνοντας αυτό το κείμενο, πλέον θα περνάς free και like… an EveryDay teen queen μέσα και έξω από το σπίτι!

Πες «ναι» στα free entrance

Εσύ γνωρίζεις πως κάποιες συγκεκριμένες ημέρες μέσα στην εβδομάδα, μουσεία όπως αυτό της Ακρόπολης και διάφοροι άλλοι πολιτιστικοί χώροι της πόλης επιτρέπουν στο κοινό την είσοδο χωρίς την καταβολή χρημάτων; Τι καλύτερο λοιπόν από μία Κυριακάτικη πρωινή βόλτα σε κάποια πινακοθήκη γεμάτη χρώμα και έμπνευση ή στον «Ιερό Βράχο» του Παρθενώνα, όπου όχι μόνο θα «ξεσκονίσεις» τις γνώσεις σου γύρω από την ιστορία της αρχαίας Ελλάδας, αλλά θα θαυμάσεις από κοντά το επιβλητικό αυτό «κόσμημα» αρχιτεκτονικής που στέκει αγέρωχο εις τους αιώνας των αιώνων!

day2

Ξεκίνα ένα book challenge

Σίγουρα με τόσο διάβασμα που έχεις, το τελευταίο πράγμα που θες να κάνεις τελειώνοντας με τις αυριανές σχολικές υποχρεώσεις, είναι να ανοίξεις ένα ακόμη βιβλίο. Κι όμως, όπως έλεγε και ο διάσημος Ισπανός συγγραφέας Jose Saramago «τo διάβασμα είναι ένας άλλος τρόπος να είσαι κάπου», ένας τρόπος να ξεφύγεις από την πραγματικότητα, έρχομαι να συμπληρώσω εγώ και να «ταξιδεύεις» για όπου εσύ θες! Τουλάχιστον μία με δύο σελίδες EveryDay, είναι το αναγνωστικό challenge που αξίζει να θέσεις στον εαυτό σου και ειλικρινά, μόνο χαμένη δεν θα βγεις!

Κάλεσε τις κολλητές σου για sleepover

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να «ξορκίσεις» τις άδειες τσέπες σου, από το να καλέσεις τις φίλες σου στο σπίτι για ένα girls night με μαραθώνιο από τις αγαπημένες σας rom com ταινίες, κάποιο γλυκό από τα χεράκια της μαμάς σου και ατελείωτες συζητήσεις που δεν θα σας αφήσουν να… κλείσετε μάτι. Αν, πάλι, δεν έχετε ιδιαίτερη όρεξη για ταινίες, τα επιτραπέζια παραμένουν ένας καλός λόγος για σπιτικές, διασκεδαστικές μαζώξεις, μετά μουσικής πάντα!

day3

Εθελοντίσου!

Αν είσαι ένα άτομο γενναιόδωρο που απολαμβάνει να κάνει πράγματα για τους άλλους, τότε ο εθελοντισμός για σένα θα είναι ο ιδανικός τρόπος όχι μόνο να περάσεις καλά, αλλά και να γνωρίσεις ανθρώπους που έχετε πολλά κοινά να μοιραστείτε μεταξύ σας. Σκέψου ποια θα ήταν εκείνη η οργάνωση ή η δράση που θα σε ενδιέφερε να συμμετέχεις και αναζήτησε πληροφορίες για αυτήν στο διαδίκτυο. Ακόμη και αν η διαδικτυακή σου αναζήτηση πάει «στράφι», μπορείς πάντα να προτείνεις στις φίλες σου να βάλετε φαγητό και καθαρό νερό σε σποτ που μαζεύονται αδέσποτα ζωάκια, να καθαρίσετε παρέα το πάρκο της γειτονιάς σας ή μία κοντινή στην περιοχή σας ακτή! Να ξέρεις πως κάνοντας μία τέτοια μικρή κίνηση EveryDay, το εξωτερικό περιβάλλον θα αρχίσει να αποκτά σταδιακά την εικόνα που επιθυμείς να δεις στον κόσμο.

Δημιούργησε το δικό σου everyday κολάζ

Χρησιμοποιώντας την φωτογραφική μηχανή του smartphone σου, θα βγεις στο… κυνήγι για την τέλεια λήψη! Ψάξε να βρεις τα σημεία στην περιοχή σου που σου κεντρίζουν περισσότερο το ενδιαφέρον. Αυτό μπορεί να είναι το γραφικό παράθυρο ενός γειτονικού σπιτιού, ένα γκράφιτι στον τοίχο του σχολείου, μία παρέα κοριτσιών που παίζει μπάσκετ στο γηπεδάκι πάνω από το σπίτι σου. Σύλλεξε στο τέλος της ημέρας, της εβδομάδας ή του μήνα, τα καρέ που έχεις τραβήξει και δημιούργησε με αυτά ένα κολάζ ωραίων εικόνων. Η δημιουργικότητα είναι ο πιο ευφάνταστος τρόπος να περάσεις καλά στον οποίο αντί να ξοδεύεις, κερδίζεις!

Αν πιστεύεις πως το παραπάνω EveryDay Teen άρθρο σε βοήθησε, stay tuned γιατί σου υπόσχομαι πως… τα καλύτερα έρχονται!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved