Η εμφάνιση της Zendaya στα Critics' Choice Awards μάς έχει ξετρελάνει

Σαν να βγήκε από παραμύθι η Zendaya

Τα 25α κινηματογραφικά βραβεία Critics' Choice Awards πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ στο Barker Hangar, στη Santa Monica, και πλήθος λαμπερών celebrities παρακολούθησαν την τελετή απονομής. Ωστόσο, ένα κορίτσι μάς ενθουσίασε με το ρούχο και το look που επέλεξε για τη συγκεκριμένη βραδιά. Ο λόγος για την αγαπημένη teen star, Zendaya, η οποία- μάλιστα- ήταν ανάμεσα στους υποψήφιους για το βραβείο της Καλύτερης Ηθοποιού για το ρόλο της στη σειρά Euphoria του HBO.

Η όμορφη ηθοποιός είναι αναμφισβήτητα ένα fashion icon και χθες το βράδυ επέλεξε να κάνει μια πολύ σέξι και εντυπωσιακή εμφάνιση. Η Zendaya φόρεσε μια αστραφτερή φούξια δημιουργία του οίκου Tom Ford και κυριολεκτικά τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα. Συγκεκριμένα, φόρεσε μια φούξια αέρινη μάξι φούστα και ένα ασύμμετρο metallic crop top στην ίδια απόχρωση, αφήνοντας -για άλλη μια φορά- εκτεθειμένους τους καλογυμνασμένους κοιλιακούς της. Το παραμυθένιο σύνολό της συνδύασε με ψηλοτάκουνες σατέν γόβες του οίκου Christian Louboutin και πάλι σε φούξια χρώμα.

Φαίνεται ότι η Zendaya αγαπά ιδιαίτερα το συγκεκριμένο χρώμα, γιατί τόσο το μακιγιάζ όσο και το μανικιούρ της κινήθηκε σε αυτές τις αποχρώσεις. Για το μακιγιάζ των ματιών αλλά και των χειλιών της, καθώς και για τα νύχια της Zendaya επιλέχθηκαν διαφορετικοί τόνοι του ροζ, ακολουθώντας το trend του monochrome vibe. Η μεγάλη ανατροπή, όμως, έγινε με το χτένισμα που επέλεξε να κάνει η 23χρονη σταρ. Η νεαρή ηθοποιός εμφανίστηκε με extra long πλεξούδες, οι οποίες ξεπερνούσαν τη μέση της και πραγματικά ήταν κάτι που δεν περιμέναμε!

Ανυπομονείς να δεις την εμφάνιση της Zendaya! Δες την στην παρακάτω gallery!



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved