Η Zendaya ήταν πιο εντυπωσιακή από ποτέ στα People’s Choice Awards αλλά οι κοιλιακοί της ξεχώρισαν

Η 23χρονη ηθοποιός κέρδισε δύο βραβεία και τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της με τη sexy εμφάνισή της.

Η Zendaya είναι μία από τις πιο εκθαμβωτικές ηθοποιούς της γενιάς της και δε σταματά να μας εκπλήσσει με το ταλέντο και την εμφάνισή της. Η νεαρή σταρ, αν και μόλις 23 ετών, μετρά σπουδαίες συνεργασίες στο βιογραφικό της, όπως η ταινία «Spider-Man: Far From Home» και η σειρά «Euphoria». Η Zendaya με κάθε εμφάνιση που πραγματοποιεί μάς αφήνει με το στόμα ανοιχτό και το ίδιο αποφάσισε να κάνει τη βραδιά των People’s Choice Awards 2019.

Η 23χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί των βραβείων φορώντας ένα one-shoulder μαύρο μάξι φόρεμα του σχεδιαστή Christopher Esber, το οποίο είχε κοψίματα στην περιοχή της κοιλιάς και αναδείκνυε το καλλίγραμμο κορμί της. Η Zendaya ολοκλήρωσε το look με κλασικές, μαύρες γόβες Christian Louboutin, ενώ είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε ψηλό κότσο.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Zendaya κέρδισε το βραβείο «Female Movie Star of 2019» για την ταινία Spider-Man Close To Home, ενώ έλαβε ακόμη ένα βραβείο για το ρόλο της ως Rue στο «Euphoria».

https://www.instagram.com/p/B4uIV-Ync7V/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δες στο παρακάτω βίντεο τη στιγμή της απονομής του βραβείου για τη σειρά «Euphoria» και στην gallery θα δεις μερικές από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της Zendaya.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved