Δε φαντάζεσαι πώς αντέδρασε η μαμά της Billie Eilish στο άκουσμα του νέου της τραγουδιού

Η αντίδρασή της είναι so cute!

Η Billie Eilish είναι μια νέα καλλιτέχνιδα, η οποία έχει να διανύσει πολλά χιλιόμετρα στο χώρο της μουσικής. Πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες ποπ σταρ της γενιάς της, καθώς έχει καταφέρει πολλά μόλις στα 17 της χρόνια.

Πριν λίγο καιρό η Billie κυκλοφόρησε το νέο της single «Everything I Wanted» και αποφάσισε να μας δείξει ένα κομμάτι από την προετοιμασία του τραγουδιού. Η νεαρή τραγουδίστρια επιμελήθηκε το τραγούδι μαζί με τον αδερφό της, Finneas, και αφού το ολοκλήρωσαν, είχε μεγάλη αγωνία να δει πώς θα αντιδράσει η μαμά της μόλις το ακούσει.

Οι δυο γυναίκες τα είπαν στην κουζίνα του σπιτιού τους στην Καλιφόρνια και η μαμά της Billie Eilish ανυπομονούσε να ακούσει το νέο της single. Δε φαντάζεσαι, όμως, πώς αντέδρασε μόλις άκουσε το «Everything I Wanted».

Δες το βίντεο και θα καταλάβεις.






«Βάλε το τραγούδι, σε παρακαλώ», λέει η Maggie στην κόρη της. Η Billie πατά αμέσως το play και η μαμά της συγκινείται σε κλάσματα δευτερολέπτου. «Κλαίει με τα πάντα», σχολιάζει η Billie για την αντίδραση της μαμάς της. «Δείτε, έχει δακρύσει».


© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved