Ο πρώην της Selena Gomez χώρισε κι εκείνη ξαναέκανε follow το κορίτσι του

Η Selena Gomez κάνει άλλη μία κίνηση που θα σε κάνει να τη λατρέψεις

Μπορεί όλος ο κόσμος να ασχολείται τις τελευταίες εβδομάδες με τα νέα τραγούδια της Selena Gomez που τόσο ξεκάθαρα έχουν γραφτεί για τον Justin Bieber, όμως, η τραγουδίστρια έχει επιστρέψει δριμύτερη γενικά και όχι μόνο σε αυτό το επαγγελματικό κομμάτι. Οι θαυμαστές της έχουν πλέον τον νου τους για οτιδήποτε μπορεί να την περιστοιχίζει είτε πρόκειται για τα τωρινά τις φλερτ είτε και για άλλους πρώην πέραν του Justin.

Αυτό το τελευταίο σενάριο φαίνεται να εκτυλίχθηκε για μία πολύ διάσημη προηγούμενη σχέση της Selena και συγκεκριμένα με τον Weeknd. Τον Ιανουάριο του 2017, η αγαπημένη σταρ αποφάσισε να σοκάρει τους φανς της με τη σχέση της με τον τραγουδιστή λίγο μετά τον χωρισμό του με την Bella Hadid. Τότε, το ζευγάρι έκανε unfollow το διάσημο μοντέλο και μέχρι και σήμερα αυτό είχε παραμείνει για την πλευρά της Sel.




Μετά από διάφορα σκαμπανεβάσματα στη σχέση του Weeknd με την Bella, ακόμη και μία συγκατοίκηση, τώρα οι δυο τους φαίνεται να έχουν χωρίσει ξανά.

Η Selena, λοιπόν, που πλέον διανύει μία περίοδο ανανέωσης και που αφήνει πίσω της όλες τις κακές στιγμές που έζησε στην προσωπική της ζωή, πήρε την απόφαση να ξανακάνει follow την Bella.

Μάλλον δε χρειαζόμαστε άλλη απόδειξη του πόσο ακομπλεξάριστη είναι και του πόσο δεν την ενδιαφέρει πια το παρελθόν.

Διάβασε επίσης: EveryDay Teen 2019: Τι σημαίνει να είσαι έφηβη στην ψηφιακή εποχή

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved