Hailey Bieber: Αρνείται ότι απείλησε την Selena Gomez αλλά οι fans έχουν άλλη άποψη

Κάτι μας λέει ότι αυτές οι δύο θα βγάλουν μαχαίρια.

Η κατάσταση αρχίζει και μυρίζει μπαρούτι, με την Selena από την μία να ξεμπροστιάζει τον Bieber με τους στίχους του νέου τραγουδιού της «Lose You To Love Me» και με την Hailey από την άλλη να ανεβάζει insta stories γεμάτα υπονοούμενα για την Selena.

Όλα και όλοι καταλήγουν σε δύο συμπεράσματα: 1. Ότι η Selena έγραψε-ξεκάθαρα- αυτό το τραγούδι για τον Bieber (αυτό το αναλύσαμε άλλωστε) και 2. ότι η Hailey σαν να εκνευρίστηκε και ξεκίνησε τις απειλές. Και γιατί το λέμε αυτό; Όχι εμείς, αλλά οι fans μετά από το τραγούδι που ανέβασε η κυρία Bieber- το «I’ll Kill You» από Summer Walker- πιστεύουν ότι είναι μια ολοφάνερη μπηχτή στην πρώην του συζύγου της.

Να σημειώσουμε ότι το τραγούδι «I’ll Kill You» μιλάει για μια γυναίκα, η οποία είναι για όλα ικανή αν καταλάβει πως κάποια άλλη κοίταξε τον άντρα της. Oups! Selena, πρόσεχε!

Η διαφορά χρόνου μεταξύ αναρτήσεων των δύο κοριτσιών ήταν ελάχιστη και συγκεκριμένα αφού ανέβηκε το music video του «Lose You To Love Me», δεν πέρασαν πέντε λεπτά και η Hailey ανέβασε το insta story. Με αφορμή αυτό, λοιπόν, οι fans έβγαλαν το πόρισμα.

Ας ελπίσουμε μόνο να μην βγουν όντως μαχαίρια και έχουμε άλλα.
Ωστόσο η απορία μας είναι άλλη! Ο Bieber τι κάνει για όλα αυτά; Χαίρεται που δύο κορίτσια «σφάζονται» για εκείνον; Ποιος ξέρει!

Δες στην gallery και μάθε περισσότερα για όσα είπαν οι fans και ποια ήταν η απάντηση τής Ηailey.




Η Hailey Bieber ωστόσο απάντησε στους fans-που υπέθεσαν ότι αυτή η ανάρτηση πήγαινε για την Selena- και υποστήριξε ότι ήταν μια κακή σύμπτωση και συνέχισε: «Σας παρακαλώ σταματήστε με αυτές τις ανοησίες. Δεν υπάρχει καμία απάντηση. Όλα αυτά είναι βλακείες».



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved