Το πρώτο τραγούδι της Selena Gomez μετά το γάμο του Bieber είναι ξεκάθαρα γραμμένο για εκείνον

Αναμένουμε με αγωνία να το ακούσουμε!

Η Selena Gomez είχε αποστασιοποιηθεί για ένα διάστημα από τα φώτα της διασημότητας για προσωπικούς λόγους, αλλά τελικά επέστρεψε. Σε μια εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί τον Απρίλιο, είχε πει ότι χρειάστηκε λίγο χρόνο για τον εαυτό της. «Όσο ευγνώμων είμαι για τη ‘’φωνή’’ που δίνουν τα social media σε κάθε έναν από μας, άλλο τόσο ευγνώμων είμαι που μπορώ να κάνω ένα βήμα πίσω και να ζήσω κάθε λεπτό της ζωής μου. Καλοσύνη και κουράγιο για λίγο! Απλά θυμηθείτε- τα αρνητικά σχόλια μπορεί να πληγώσουν τον οποιονδήποτε», είχε πει η τραγουδίστρια για εκείνη την περίοδο της ζωής της.

Η Selena από τη στιγμή που επέστρεψε έχει πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο πλευρό της Cardi B, συμμετείχε στη σειρά του Netflix «Living Undocumented», ενώ ετοιμάζει τη δική της σειρά καλλυντικών. Και τώρα σε όλες τις επαγγελματικές της δραστηριότητες έρχεται να προστεθεί η κυκλοφορία του νέου της single. Ναι, η Selena Gomez θα κυκλοφορήσει νέο τραγούδι στις 23 Οκτωβρίου.

Αν θες να μάθεις περισσότερες πληροφορίες για τα μουσικά νέα της Selena, δεν έχεις παρά να περιηγηθείς στην παρακάτω gallery.



Διάβασε ακόμα: #WhiteDays: Πώς το λευκό έγινε το νέο μαύρο και γιατί αξίζει να το φοράς και εσύ EveryDay

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved