#WhiteDays: Πώς το λευκό έγινε το νέο μαύρο και γιατί αξίζει να το φοράς και εσύ EveryDay

Όλα δείχνουν πως το λευκό είναι πλέον το νέο μαύρο και θα στο αποδείξουμε

Είτε παρακολουθείς αδιαλείπτως τη μόδα είτε δεν «το έχεις» πολύ με τα fashion trends που κατά καιρούς κάνουν την εμφάνισή τους, το σίγουρο είναι πως αξίζει να γνωρίζεις πως το head-to-toe white είναι μία από τις κορυφαίες stylish τάσεις της σεζόν, στις οποίες αξίζει να εστιάσεις την προσοχή σου.

Την είδαμε να κυριαρχεί στην εβδομάδα μόδας του Μιλάνου για το φθινόπωρο και τον χειμώνα του 2019 και η αγαπημένη μας Ariana Grande την έχει «τιμήσει» πολλές φορές το τελευταίο διάστημα. Σίγουρα, λοιπόν, δεν πρέπει να παραξενευτείς αν φέτος πεις και εσύ το «ναι» στο total white look, ακόμη και τις κρύες ημέρες του Δεκέμβρη. Όλα δείχνουν πως το λευκό είναι πλέον το νέο μαύρο και στο εξής, αξίζει να το φοράς κάθε μέρα και μάλιστα, χωρίς κανέναν δισταγμό ή περιορισμό.

Ιδού, λοιπόν, πέντε λόγοι για να γίνεις και εσύ φέτος μέλος του EveryDay #WhiteDays κινήματος. EveryDay can be a white day και θα στο αποδείξουμε!

  1. Γιατί οι minimal εμφανίσεις είναι cool

Το minimal look είναι και φέτος hot και το λευκό είναι το ιδανικό χρώμα για να το πετύχεις, στην καλύτερη εκδοχή του. Η απλότητα του λευκού θα σου χαρίσει μία «καθαρή», casual-chic εμφάνιση στο σχολείο ή τη βόλτα με τις φίλες σου.

  1. Επειδή δεν υπάρχει τίποτε να σε περιορίζει!

Ποιος είναι κατά την άποψή μας ο πιο σημαντικό λόγος για να επιλέγεις EveryDay το λευκό και αυτή τη σεζόν; Το γεγονός ότι δεν υπάρχει τίποτε να σε περιορίζει ή να σε κάνει να αισθάνεσαι ανασφάλεια -ούτε η ίδια περίοδός σου! Διότι χάρη στις EveryDay σερβιέτες μπορείς να νιώθεις την άνεση και τη σιγουριά που χρειάζεσαι, ακόμη και όταν φοράς το αγαπημένο σου λευκό τζιν, κατά τη διάρκεια της περιόδου σου! Ευτυχώς, λοιπόν, το 2019, δεν χρειάζεται να αλλάξουμε τον τρόπο που ντυνόμαστε ή να αποφεύγουμε τις αγαπημένες μας δραστηριότητες εκείνες τις ημέρες γιατί απλούστατα, μπορούμε να είμαστε καλυμμένες -ακόμη και φορώντας λευκό από την κορυφή ως τα νύχια. EveryDay can be a white day!

  1. Διότι με το λευκό ξεχωρίζεις πιο εύκολα

Μπορεί να μην σου αρέσει να τραβάς πάνω σου τα βλέμματα και την προσοχή όμως, σίγουρα χαίρεσαι όταν οι γύρω σου, σε θαυμάζουν για την κομψότητά σου. Επιλέγοντας το λευκό χρώμα στα ρούχα σου και εκτός καλοκαιριού, θα έχεις την ευκαιρία να ξεχωρίσεις στυλιστικά από όλες τις συμμαθήτριές σου που συνεχίζουν να επιμένουν στα φαρδιά, μαύρα φούτερ και τα σκουρόχρωμα τζιν. Άλλωστε, μην ξεχνάς πως το λευκό είναι ένα χρώμα που αποπνέει αισιοδοξία και ηρεμία -και σίγουρα όλοι έχουν ανάγκη και από τα δύο!

  1. Γιατί είναι ο καλύτερος τρόπος να αναδείξεις τα αξεσουάρ σου

Τέλος, ένας ακόμη λόγος για να πεις φέτος «ναι» στις #WhiteDays EveryDay σχετίζεται με τα αγαπημένα σου αξεσουάρ. Διότι ένα ουδέτερο και απλό χρώμα, όπως το λευκό, θα σε βοηθήσει να τα αναδείξεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Από το αγαπημένο σου κολιέ μέχρι τη ζώνη που λατρεύεις και τα sneakers που δεν αποχωρίζεσαι!

Φόρεσε, λοιπόν, άφοβα τα λευκά σου ρούχα ακόμα και τις ημέρες που έχεις περίοδο και καλωσόρισε και εσύ τις #WhiteDays, αφού πρώτα επιλέξεις το κατάλληλο προϊόν για εσένα! Το ήξερες, για παράδειγμα, ότι η EveryDay, εκτός από τα standard μεγέθη (Normal, Super, Maxi Night) έχει επίσης ειδικό μέγεθος Mini το οποίο είναι ιδανικό για τις μέρες με πολύ μικρή ροή αλλά και XL, με έξτρα μήκος και διπλά φτερά προστασίας, για να είσαι καλυμμένη σε όποια μέρα της περιόδου και αν βρίσκεσαι; Δεν υπάρχει λοιπόν πλέον δικαιολογία να μην είναι κάθε μέρα μία White Day, αφού όποιος και αν είναι ο τύπος σου, υπάρχει σίγουρα το κατάλληλο προϊόν Everyday για εσένα!

Κάνε, λοιπόν, τις κατάλληλες για τον τύπο σου επιλογές και stay tuned διότι έρχονται και άλλα άρθρα με πολύτιμα EveryDay tips που θα σε ενημερώσουν για τα νέα trends και θα σε βοηθήσουν να βάλεις την αυτοπεποίθηση στο τσεπάκι σου!

EveryDay #MyBestFit

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved