Ed Sheeran: Σε πλειστηριασμό αγαπημένα αντικείμενα του τραγουδιστή

Έχεις την ευκαιρία να περπατήσεις στα βήματα του Eddy.

Ή είσαι θαυμάστρια σωστή, ή δεν είσαι και αυτό επιβεβαιώνεται με τους θαυμαστές του Ed Sheeran που κάνουν σαν τρελοί για ένα… ζευγάρι παπούτσια του! Ναι, ναι καλά διάβασες!

Σύμφωνα με το Daily Mail, αυτή την φορά, ο καλλιτέχνης ζήτησε από ένα μέλος της ομάδας του να πάει τα μεταχειρισμένα παπούτσια του στο μαγαζί St Elizabeth Hospice, στην περιοχή Framlingham, Suffolk, κοντά στο σπίτι όπου ο Sheeran μεγάλωσε και ακόμη ζει με την γυναίκα του, Cherry Seaborn.

Μέσα σε όσα έδωσε ο Sheeran περιλαμβάνονται παπούτσια μάρκας Nike, Dolce & Gabbana, Converse, Quicksilver, Timberland και Jordan.

Το μαγαζί αυτό σκοπεύει να πουλήσει τα παλιά παπούτσια του Sheeran σε εξωφρενική τιμή για μεταχειρισμένα παπούτσια. Συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης αναφέρει στην Daily Mail: «Δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι αυτά τα παπούτσια θα κόστιζαν παραπάνω από μερικά νομίσματα. Όμως, τώρα μπορούν να πουληθούν και £200 αφού είναι του Ed». Εσύ θα έδινες τόσα χρήματα για τα παπούτσια του Ed;

Όπως και να' χει αν δεν έχεις τα χρήματα για να αγοράσεις τώρα αμέσως τα παπούτσια του Ed, μην σκας γιατί θα βρεθούν άλλη στιγμή. Άλλωστε, ο Sheeran ανά τακτά χρονικά διαστήματα δίνει τα παλιά του ρούχα και παπούτσια. Πέρυσι, ο καλλιτέχνης δώρισε περισσότερα από 300 αναμνηστικά του αντικείμενα σε δημοπρασία. Μέσα σε όσα είχε δώσει, υπήρχε μια κιθάρα, ένα τεράστιο ομοίωμα του κεφαλιού του από Lego και άλλα αγαπημένα προσωπικά του αντικείμενα.

Όσο βλέπεις τις φωτογραφίες του Ed άκουσε ξανά και το αγαπημένο σου τραγούδι «I Don't Care».



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved