Δε φαντάζεσαι γιατί η Ariana Grande ακυρώνει τις συναυλίες της

«Εύχομαι να μπορούσα να το ελέγξω», λέει η Ariana.

Τα τελευταία χρόνια η Ariana Grande κάνει τεράστια επιτυχία στο χώρο της μουσικής και βλέπει τους θαυμαστές της και τις μετοχές της να αυξάνονται με ταχύτατους ρυθμούς. Επίσης, φέτος η τραγουδίστρια αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να κυκλοφορήσει και τη δική της σειρά με καλλυντικά προϊόντα επεκτείνοντας έτσι τις δραστηριότητές της και εκτός του χώρου της μουσικής. Φυσικά, οι fans ενθουσιάστηκαν στο ακούσμα αυτής της είδησης και ανυπομονούσαν από την αρχή να αγοράσουν τα beauty προϊόντα της νεαρής σταρ.

Αυτό το διάστημα η Ariana Grande δουλεύει σκληρά για την παγκόσμια περιοδεία «Sweetener», που έχει προγραμματίσει. Μάλιστα, έχει ήδη ξεκινήσει τις εμφανίσεις της σε μερικές χώρες του κόσμου, αλλά αυτή η πίεση πριν από κάθε performance φαίνεται ότι την έχει φθείρει ψυχολογικά και την έχει κουράσει. Και όλο αυτό, φυσικά, έχει αντίκτυπο στη δουλειά της και στις συναυλίες της.

Σύμφωνα με την DailyMail, η Ariana παθαίνει κρίσεις πανικού και έχει κατάθλιψη με αποτέλεσμα να αποφασίσει να ακυρώσει συνεντεύξεις τύπου που είχαν προγραμματιστεί πριν τις εμφανίσεις της, αλλά και μερικές από τις συναυλίες της.

Μάλιστα, η Ariana έκανε μία σύντομη ανακοίνωση στην οποία εξηγεί ακριβώς όσα της συμβαίνουν και ζητά συγγνώμη από τους θαυμαστές της.

«Γεια σας αγάπες μου. Ήρθε η ώρα για λίγη αλήθεια. Το άγχος μου και η κατάθλιψη είναι στο φόρτε τους αυτήν την περίοδο. Σας έχω δώσει όλο μου το «είναι» και προσπαθώ να προχωρήσω και να το κρύψω. Μετά από αρκετές κρίσεις πανικού, νιώθω ότι η πιο σοφή απόφαση δε θα ήταν να κάνω soundcheck για το αποψινό πάρτι και να διατηρήσω την ενέργειά μου για το show. Δε θέλω να βιαστώ, ούτε να εμφανιστώ με τρέμουλο στη σκηνή. Θέλω να περνάμε πραγματικό χρόνο μαζί και απόψε νιώθω ότι δε θα είμαι παρούσα και δε θα σας δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Φυσικά, όποιος έκανε soundcheck ή είχε πάρει εισιτήρια για την αποψινή συναυλία θα αποζημιωθεί. Σας αγαπώ. Ζητώ συγγνώμη. Υπόσχομαι ότι θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ».

Η Ariana Grande έστειλε και e-mail στους θαυμαστές της που είχαν αγοράσει εισιτήρια για τις συναυλίες που ακυρώθηκαν στο οποίο πρόσθεσε: «Εύχομαι να μπορούσα να ελέγξω αυτές τις κρίσεις πανικού, αλλά όπως ο κάθε άνθρωπος που έχει άγχος και κατάθλιψη καταλαβαίνει, μερικές φορές μπορείς να το ελέγξεις μέχρι έναν βαθμό».

Πριν λίγο καιρό η Ariana είχε δηλώσει ότι η παγκόσμια περιοδεία δεν της κάνει πολύ καλό. Χαρακτηριστικά είχε πει: «Η δημιουργία μουσικής αποτελεί θεραπεία για μένα. Η εμφάνιση, όμως, στη σκηνή είναι για μένα μια κόλαση».

Ας ελπίσουμε ότι η Ariana θα συνέλθει γρήγορα.

Προς το παρόν, δες στο παρακάτω βίντεο μία πρόσφατη επιτυχία της.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved