Τραγουδίστρια μιλά για το πρόβλημα δυσμορφίας που έχει και δεν φαντάζεσαι πώς το απέκτησε

Η 17χρονη σταρ έχει ξεπεράσει πλέον αυτήν τη δύσκολη φάση.

Τραγουδίστρια μιλά για το πρόβλημα δυσμορφίας που έχει και δεν φαντάζεσαι πώς το απέκτησε

Πριν γίνει ένα από τα ανερχόμενα pop idols και κάνει απίστευτες μουσικές επιτυχίες, σπούδαζε χορό και ήταν εξαιρετική σε αυτό. Μάλιστα, είχε πάρει μέρος σε αρκετούς διαγωνισμούς χορού. Όμως, όπως φάνηκε, αυτό που πραγματικά ήθελε να κάνει στη ζωή της δεν ήταν να χορεύει.

«Δεν είχα αυτοπεποίθηση. Δεν μπορούσα να μιλήσω και να είμαι καλά. Όταν το σκέφτομαι ή βλέπω φωτογραφίες μου, λέω ότι δεν ήμουν εντάξει με το ποια ακριβώς ήμουν», δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή στης στο περιοδικό Rolling Stones η νεαρή τραγουδίστρια. Ο λόγος για την Billie Eilish.

Η Billie μίλησε ανοικτά για το πώς ο χορός την ώθησε να φορά «μικροσκοπικά ρούχα» κάτι που δεν την έκανε να νιώθει άνετα. «Πάντα ανησυχούσα για την εμφάνισή μου. Αυτό ήταν το αποκορύφωμα της σωματικής δυσμορφίας μου. Δεν μπορούσα να κοιταχτώ στον καθρέφτη».

Στους διαγωνισμούς χορού η Billie χόρευε μπαλέτο, jazz, hip-hop και σύγχρονο χορό μέχρι που είχε έναν πολύ άσχημο τραυματισμό που την ανάγκασε να σταματήσει να χορεύει και την οδήγησε στην κατάθλιψη, η οποία κράτησε αρκετά χρόνια. Ήταν εκείνη την περίοδο που το τραγούδι της «Ocean Eyes» άρχισε να γίνεται γνωστό μέχρι που κατέληξε να είναι το μεγαλύτερο hit που εκτόξευσε την καριέρα της.

 

Δες στην παρακάτω gallery όσα είπε στη συνέντευξή της.