Ο Tom Holland είναι σε σχέση και δε φαντάζεσαι ποιο είναι το κορίτσι του

Ο ηθοποιός του «Spider-Man» είναι ερωτευμένος και δεν κρύβεται πια.

Μόλις εχθές μάθαμε δια στόματος Zendaya και Tom Holland για το αν οι δύο stars είναι εν τέλει ζευγάρι. Και αφού μας επιβεβαίωσαν πως δεν είναι τίποτα περισσότερο από φίλοι, μάθαμε και ποια είναι η κοπέλα με την οποία είναι σε σχέση ο Spider-Man.

Το μυστήριο με τον Tom Holland και την ξανθιά κοπέλα μόλις αποκαλύφθηκε. Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, ο 23χρονος ηθοποιός της ταινίας «Spider-Man» εθεάθη στο British summer Time Hyde Park του Λονδίνου με μια πολύ γλυκιά ξανθιά κοπέλα.

Σύμφωνα με το TMZ ο Tom και η οικογένεια της ξανθιάς «άγνωστης» είναι εδώ και πολλά χρόνια φίλοι, αλλά πέρασε αρκετός καιρός μέχρι οι δυο τους να συνειδητοποιήσουν την έλξη μεταξύ τους. «Ο Tom έχει πεισμώσει με τις φήμες που κυκλοφόρησαν για εκείνον και τη Zendaya, οπότε η δημόσια εμφάνισή του με την πραγματική του σύντροφο ήταν μια τεράστια ανακούφιση γι’ αυτόν… Όλοι οι φίλοι τους και η οικογένεια πιστεύουν ότι είναι ένα πολύ ωραίο ζευγάρι. Είναι εντελώς ερωτοχτυπημένος», αναφέρει πηγή κοντά στον ηθοποιό.

Δες στο παρακάτω βίντεο το επίσημο τρέιλερ της ταινίας «Spider-Man», όπου πρωταγωνιστεί ο Tom Holland.



Δες στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν ότι εδώ έχουμε ένα τρυφερό ειδύλλιο, αλλά και ποια είναι η ξανθιά παρουσία με την οποία εθεάθη.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved