Η νέα συνεργασία της Ariana Grande θα σε εκπλήξει

Η τραγουδίστρια και η χαρακτηριστική αλογοουρά της πρωταγωνιστούν στην καμπάνια.

Τον προηγούμενο μήνα, ο οίκος μόδας Givenchy παρουσίασε το νέο του πρόσωπο, το οποίο χαρακτηρίζεται από μία πολύ μακριά αλογοουρά. Είναι εύκολο να καταλάβεις ποια είναι η κοπέλα που έχει τη συγκεκριμένη αλογοουρά και αυτή δεν είναι άλλη από την Ariana Grande.

Η καμπάνια έχει τον τίτλο #ARIVENCHY (Ariana + Givenchy), ενώ προς το παρόν έχουν κυκλοφορήσει κατά βάση ασπρόμαυρες φωτογραφίες, τις οποίες έχει δημοσιεύσει η ίδια η Ariana στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ωστόσο, κυκλοφορούν και δύο φωτογραφίες στις οποίες η νεαρή τραγουδίστρια φορά ένα κοστούμι σε πράσινο χρώμα.

Στις φωτογραφίες, η διάσημη αλογοουρά της Ariana έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ η τραγουδίστρια φαίνεται να φορά μία oversized off-shoulder κεντημένη τουαλέτα. Οι φωτογραφίες είναι πραγματικά εκθαμβωτικές.

Το γεγονός ότι οι φωτογραφίες της καμπάνιας είναι ασπρόμαυρες έχει κάποιο νόημα, αν σκεφτεί κανείς ότι η Ariana Grande προτιμά να δημοσιεύει συνήθως ασπρόμαυρες φωτογραφίες στο Instagram. Είναι τέλειο που ξέρει τόσο καλά την αισθητική της και ότι η Givenchy παρέμεινε πιστή στο στυλ της τραγουδίστριας για αυτή την συνεργασία.

Δες στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες της καμπάνιας που έχει δημοσιεύσει η Ariana και ο οίκος Givenchy μέχρι τώρα.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved